A 24 TZ Special Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél

Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Acél
Öntvény
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Korlátgyártás
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Nemesacél-feldolgozóipar

Kronenflex A 24 TZ Special vágókorongok nemesacélhoz

A Kronenflex A 24 TZ Special vágókorong olyan receptúrát kínál, amelyet igényes vágási feladatokra optimalizáltunk.

  • nemesacél,
  • acél és
  • öntvények megmunkálásához használható.

Ezt a rendkívül sokoldalúan felhasználható vágókorongot olyan elsőrangú tulajdonságok jellemzik, mint a nagyfokú agresszivitás, az extra hosszú élettartam és a kiváló keménység. A különböző átmérőkben kapható korong a megfelelő sarokcsiszolók széles választékával kombinálható. A Klingspor választékában szereplő vágókorongok egyenes kivitelben vagy mélyített középponttal kaphatók - az adott munka követelményeitől függően. Az A 24 TZ Special egy nagy teljesítményű és kiváló minőségű termék, amely a professzionális felhasználók számára készült.

Optimális eredmények a Special osztályba tartozó vágókorongokkal

A Klingspor az A 24 TZ-vel egy olyan vágókorongot kínál, amely a Special minőségi osztályba tartozik. Ezek a speciális alkalmazásokhoz optimalizált, nagy teljesítményű termékek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek, és hosszú élettartamot, valamint a felhasználási területükön maximális vágási teljesítményt garantálnak. A felhasználó a lehető legjobb eredményeket fogja elérni, ha a megfelelő dőlésszöggel és a megfelelő szerszámnyomással dolgozik. A Klingspor részletesen meghatározza azt a tartományt, amelyben az egyes vágókorongokat működtetni kell. Minden ezzel kapcsolatos fontos információ és a maximális sebességre vonatkozó előírás megtalálható a korong címkéjén és a termék adatlapján.

Speciális vágókorongok számos előnnyel

Az A 24 TZ Special és a Klingspor által gyártott összes vágókorong esetében használt szintetikusan előállított csiszolószemcsék garantálják a folyamatosan magas minőséget. A minőséget továbbá a kötésekhez kizárólag prémium minőségű alapanyagok használata biztosítja. A kötés és a szemcseszemcsék tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A korong stabilitásának fokozása érdekében a Klingspor egy üvegszálas hálóból álló erősítő betétre támaszkodik. A háló előnyei akkor kerülnek előtérbe, amikor a kerékre oldalirányú erők hatnak - mint például kézi vágás során keletkező erők. A Klingspor minden egyes terméket tökéletesen illeszt a konkrét felhasználási célhoz. Az A 24 TZ például nemesacél megmunkálására optimalizált anyagkeveréket kínál. Ezenkívül minden vágókorongot az oSa irányelvek szerint teszteltek, és kipróbált biztonságot nyújtanak. Az EN 12413 európai biztonsági szabványnak való megfelelés is biztosított.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.