A 24 R Supra Kronenflex® nagyméretű vágókorongok a Acél

Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Acél
Nemesacél
Öntvény
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság

Kronenflex A 24 R Supra nagyméretű vágókorong: univerzális megoldás acélhoz

A Kronenflex A 24 R Supra nagyméretű vágókorong kiválóan teljesít az ipari alkalmazások során

  • acél,
  • nemesacél
  • öntvényeken.

Ahol a végső teljesítmény a lényeg, ott a Kronenflex A 24 R Supra nagyméretű vágókorong kompromisszumok nélkül teljesít: az acélszerkezeti és acélgyártási, valamint a karbantartási és javítási munkáknál nélkülözhetetlen eszközzé vált a felhasználók számára.

Supra minőség: nagy teljesítmény és kivételes élettartam

Az A 24 R Supra Kronenflex nagyméretű vágókoronga robusztus korundot közepesen kemény kötéssel ötvözi: ideális kombináció acél vagy nemesacél vágásához. Ez a közepes agresszivitással működő szerszám egyedülálló élettartammal tűnik ki. A szintetikusan előállított csiszolószemcsék egyenletes eredményt és meggyőző vágási teljesítményt biztosítanak a teljes elhasználódásig. a korund jó hővezető képességgel és kopásállósággal rendelkezik. Az A 24 R Supra Kronenflex nagyméretű vágókorong jelentősen csökkenti a karbantartási állásidőt. Ritkán fordulnak elő folyamatleállások - a vágás minősége egyenletesen magas marad.

Állványos vágógépekhez készült

A Kronenflex A 24 R Supra nagyméretű vágókorong többféle átmérőben kapható. A rendelkezésre álló opciók korong átmérő és furatméret szerint változnak. Az opciók lehetővé teszik a termék állványos fűrészek / vágógépek használatát három és öt kilowatt közötti teljesítménnyel. A Kronenflex A 24 R Supra nagyméretű vágókorong az ajánlott fordulatszámig éri el maximális potenciálját: a Klingspor mérnökei úgy optimalizálták a korongot, hogy tökéletesen alkalmazkodjon az anyaghoz, amelyre kifejlesztették.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.