A 24 R/36 Special Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél

Vas-, kén- és klórmentes
Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Felhasználási területek
Nukleáris ipar

Kronenflex A 24 R/36 Special vágókorongok

A Kronenflex A 24 R/36 Special vágókorong minden típusú sarokcsiszolóval használható. Egyik jellemzője, amely egyedivé teszi ezeket a korongokat, hogy vas-, kén- és klórmentes. Miért érdemes ezt megemlíteni? Ez a tulajdonság alkalmassá teszi őket a nukleáris iparban való használatra. A vágókorongokat továbbá nemesacél megmunkálására optimalizálták.

Ezeket az előnyöket kínálják a Kronenflex A 24 R/36 Special vágókorongok

Az nemesacél megmunkálásában való kiválóság mellett ezek a korongok kiemelkednek kivételes vágási teljesítményükkel és hosszú élettartamukkal. A Kronenflex vágókorongok ugyanilyen kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek acél vagy öntvények vágásakor is. Az EN 12413 európai biztonsági szabványnak megfelelő és az oSa irányelvek szerint tesztelt tárcsák maximális biztonságot nyújtanak. Az A24 R/36 Special vágókorongok vas-, kén- és klórmentesek. Előnyös választásnak számítanak az acél- és konténergyártásban, a fémfeldolgozó műhelyekben, a nukleáris iparban, valamint számtalan iparágban karbantartás és javítás során.

Egyéb tudnivalók a Klingspor Kronenflex vágókorongokról

A Kronenflex vágókorongok színkódrendszerrel készülnek. A tárcsa címkéjén található színes felhő jelzi, hogy a tárcsa milyen anyaghoz készült. A nemesacél megmunkálására tervezett tárcsákat kék felhő jelöli. A vágókorong közepén egy fémgyűrű található, amelyen a lejárati dátum található. E dátum lejárta után a korongot biztonsági okokból nem szabad tovább használni. A vágókorongot száraz helyen tárolja. A Kronenflex vágókorongokkal végzett munka során ügyeljen az optimális működési sebesség betartására. Az optimális fordulatszám a maximális fordulatszámig tart.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.