A 24 N Supra Kronenflex® vágókorongok a Nemesacél

Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Alumínium
Felhasználási területek
Korlátgyártás
Nemesacél-feldolgozóipar

Kronenflex A 24 N Supra vágókorongok

A Kronenflex A 24 N Supra vágókorongok anyagelátvoítási sebessége magas - nemesacél** és alumínium megmunkálása esetében.

Az alkalmazáshoz megfelelően kiválasztott keménységű vágókoronggal nagy agresszivitás és hosszú élettartam érhető el. Kézi sarokcsiszolókkal használhatók.

Mi a jelentősége a vágókorong keménységének?

A vágókorong keménysége alatt azt az ellenállást értjük, amelyet a kötőanyag és a csiszolószemcsék kombinációja nyújt a szemcsék kitörésével szemben. Sarokcsiszolóval párosítva a vágókorong anyagot távolít el a munkadarabról. A munkafolyamat hatására a korongon lévő szemcsék tompává válnak és lemorzsolódnak. Az elhasználódott szemcsének ki kell szakadnia a kötésből, hogy a felhasználó mindig új szemcsével dolgozhasson. Minél keményebb a megmunkálandó anyag, annál puhábbnak kell lennie a Kronenflex vágókorongnak. Ha a kötés túl kemény, a vágókorong agresszivitása gyorsan csökken. Ez a csökkenés a korong felmelegedését és mázasodását eredményez. Az A 24 N Supra egy lágy Kronenflex vágókorong, amely kifejezetten olyan kemény anyagokhoz alkalmas ,mint az acél.

A vágókorongok helyes tárolása

A Kronenflex vágókorongok lejárati dátummal vannak ellátva, amely a korongok közepén lévő fémgyűrűn látható. E dátum lejárta után a tárcsákat sarokcsiszolókkal együtt nem szabad tovább használni!

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.