A 24 Extra Kronenflex® nagyméretű vágókorongok a Általános fém

Tulajdonságok
Osztály Extra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Általános fém
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság

Univerzális használatra alkalmas - az A 24 Extra Kronenflex nagyméretű vágókorong

Az A 24 Extra Kronenflex nagyméretű vágókorong a benzinmotoros fűrészekhez/vágógépekhez való népszerű korong. Minden típusú fémhez használható. Ez az átfogó használhatóság teszi kiváló választássá

  • acélhoz

Ezért ez a vágókorong vonzó választás a professzionális szakemberek és ipari vállalkozások számára. A Kronenflex a prémium minőség és a kipróbált és bevált termékek megtestesítője.

Tiszta vágás a Kronenflex-szel

A Kronenflex nagyméretű vágókorong lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tökéletes eredményt érjenek el a fémek vágásakor. Mindegy, hogy egy szögvas, egy egyenes rúd vagy egy cső bonyolult vágásához használják - az A 24 Extra vágókorong mindig egyenletes vágási teljesítményével tündököl.

Kiváló ár-érték arány

A Kronenflex vágókorong kivételes ár-érték arányával győz meg. Hosszú élettartamának és univerzális alkalmazkodóképességének köszönhetően tökéletes szabványos tárcsa benzinüzemű fűrészekhez / vágógépekhez és gázüzemű szabadkézi gépekhez, amelyek 80 m/s vágási sebességgel dolgoznak.

Rendkívül sokoldalú és alkalmazkodó

Az A 24 Extra Kronenflex nagyméretű vágókorong

Az előnyök egy pillantásra

A Kronenflex vágókorongok prémium minőségű alapanyagokból készülnek, és a kötés és a szemcsék tökéletes keveréke biztosítja a hosszú élettartamot és a végső vágási teljesítményt. További előny a szintetikusan előállított csiszolószemcsék, amelyek a legkülönfélébb felhasználási körülmények között is egyenletes teljesítményt biztosítanak. Ezek a tulajdonságok együttesen teszik az A 24 Extra Kronenflex vágókorongot univerzális használatra alkalmassá.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.