Kronenflex® vágókorongok

Munkafázis
Anyag
Gép
Felhasználási területek
Termékcsoport
Kronenflex vágókorongok
Átmérő/mm
Szélesség/mm
Vastagság/mm
Furat/mm
Rögzítés
Forma
Építési forma
Szemcsefajta
Teljesítményosztály
géptípus

A Klingspor naponta több mint 350.000 Kronenflex® vágókorongot állít elő

Az évente gyártott vágókorongokat egymásra helyezve hússzor is elérhetnénk a Csendes-óceánban lévő Mariana-árok legmélyebb pontját. Mivel azonban a nedvesség károsan hat a Kronenflex® vágókorongok teljesítményére, a Klingspor különös figyelmet fordít a termékek megfelelő tárolására.

A Klingspor által kínált vágókorongok széles választéka olyan termékeket tartalmaz, amelyek megfelelnek mind a szakemberek igényeinek, mind pedig a barkácsolók egyedi munkái során felmerülő igényeinek. A Kronenflex® vágókorongok a legkülönbözőbb igényeknek felelnek meg, és széles körben használatosak.

Kiváló minőségű munkavégzés a Kronenflex® vágókorongokkal - egyenes és domború kivitellel egyaránt.

A Kronenflex® termékcsaládba tartozó vágókorongok a legjobb választás egy sarokcsiszolóhoz. A Kronenflex® márkanév az elérhető legmagasabb minőséget testesíti meg a napjainkban létező vágókorongok tekintetében. Ezeket a nagyteljesítményű termékeket a minimális sorjaképződés, a rendkívül rövid vágási idő és a folyamatos használat mellett is kiemelkedő tartósság jellemzi. Ezért nem meglepő, hogy a Klingspor által gyártott termékeket széles körben használják az iparban és a szakiparban egyaránt.

A megfelelő vágókorong minden géphez

A gyakorlatban való rugalmas felhasználás szempontjából kiemelkedően fontos, hogy a vágókorongok a lehető legkülönbözőbb gépekre legyenek felszerelhetők. A Klingspor egyenes és domború kivitelű vágókorongokat kínál minden típusú szabványos géphez. Sarokcsiszolóhoz, állványos és asztali vágógépekhez, valamint kézi benzinmotoros gépekhez.

Nagyteljesítményű vágókorongok a legkülönbözőbb anyagok megmunkálásához

Mivel az ügyfelek a legkülönbözőbb anyagokkal dolgoznak, a Klingspor olyan termékválasztékot kínál, amely kivételes sokoldalúságot biztosít. A legkülönfélébb szemcsék, gyanták és töltőanyagok kombinációjának köszönhetően a Kronenflex® vágókorongok a következő munkákhoz használhatók:

  • Acél
  • Rozsdamentes acél
  • Alumínium
  • Öntöttvas
  • Kő / beton

A felhasználási lehetőségek szinte korlátlanok.

Kronenflex® vágókorongok különböző minőségi osztályokba sorolva

Annak érdekében, hogy a felhasználó számára a lehető legkönnyebb legyen a megfelelő Kronenflex® vágókorong kiválasztása, a Klingspor a termékeket három teljesítmény osztályba sorolta: Extra, Supra és Special. Az Extra osztály olyan vágókorongokat kínál a felhasználóknak, amelyek univerzális használatra alkalmasak. Ezek a termékek a hobbi felhasználók számára is érdekesek. A Supra osztályba olyan vágókorongok tartoznak, amelyeket különböző alkalmazási területekre terveztek; kivételes élettartam és nagy vágási teljesítmény jellemzi őket. Ezek a korongok a közepes árkategóriába tartozó, optimalizált termékek. Végül a kompromisszumok nélküli, nagy teljesítményű termékeket kereső felhasználók a Special kategóriában találják meg a megfelelő korongot. Mivel minden egyes vágókorong az adott alkalmazáshoz szükséges speciális tulajdonságokkal rendelkezik, a felhasználók optimális teljesítményre és élettartamra számíthatnak.

A megfelelő anyagvastagság használata különböző felhasználásra

A Klingspor termékkínálatában szereplő vágókorongok üvegszálas szövettel vannak megerősítve, hogy növeljék a korong stabilitását és garantálják a biztonságos használatot. A különböző vastagságok elengedhetetlenek a vágókorongok esetében, mivel ezek lehetővé teszik, hogy a korongok tökéletesen alkalmazkodjanak az egyes felhasználási célokhoz. Szabadkézi vágásnál például a korongok rendkívül nagy oldalirányú erőknek vannak kitéve. Az ilyen típusú alkalmazásokhoz a vastagabb korongokat erősebb üvegszálas szövetekkel erősítik meg. Ennek megfelelően a vékonyabb, 0,8-1,0 mm-es korongok vékonyabb szövetet kapnak. A megerősítés mindkét esetben nagyobb stabilitást biztosít.

Maximális teljesítmény, tökéletes védelem és könnyed kezelés a Kronenflex® Box segítségével

A Klingspor a vágókorongok egyes típusait praktikus Kronenflex® Box-ban szállítja. Azok a vágókorongok, melyeket közvetlenül a tárolódobozból használnak fel, 40%-kal nagyobb teljesítményt nyújtanak. A tároló emellett védi a vágókorongokat az ütésektől, valamint a szennyeződésektől és a nedvességtől. Ez a kiszerelés nélkülözhetetlen a durva környezetben történő használathoz és tároláshoz. A vágókorongokat ebben a csomagolásban légmentesen zárják le, így tovább maradnak frissek. Amennyiben a dobozt egy vágókorong használata után újra lezárják, a többi korong változatlanul megőrzi teljesítményelőnyét.