C 30 R Supra Kronenflex® fazékkövek a Kő, Beton

Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés műgyanta
Szemcsefajta szilíciumkarbid
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Beton
Öntvény
Felhasználási területek
Kőfaragóüzem

Kronenflex® C 30 R Supra fazékkő - kőhöz, betonhoz és öntvényekhez

A Kronenflex® C 30 R Supra fazékkő kiváló választás kő, beton, egyéb ásványi alapú anyagok és öntvények csiszolásához.

Ezzel a termékkel kivételes hatékonysággal csiszolhatók felületek és élek egyaránt. SiC szemcsékkel készült, fazékkövet nagy eltávolítási sebesség és a kiemelkedő élettartam figyelemre méltó kombinációja jellemzi.

A Supra teljesítményosztály - csiszolószerszámok magas agresszivitással és hosszú élettartammal

A Klingspor Supra termékcsaládjában kínált fazékkövek, mint például a Kronenflex® C 30 R Supra fazékkő kőhöz/betonhoz, kiemelkedő élettartamot ígérnek, amely a magas szintű agresszivitásukból ered. A magas agresszivitás gyors munkavégzést és ennek megfelelően rövid megmunkálási időt tesz lehetővé.

A csiszolószemcsék - durva, éles peremű és ultrakemény szilíciumkarbid szemcsék

A Kronenflex® C 30 R Supra fazékkő kőhöz/betonhoz durva SiC szemcséinek köszönhetően kiváló anyagleválasztást biztosít. Ez a csiszolószemcse éles szélű és rendkívül kemény. A SiC-szemcsékridegek éstörékenyek. A munkadarab felületén tompává vált szemcsék új vágóélekkel törnek meg. Ezáltal az alatta lévő szemcsék feltárulnak, így a felhasználó továbbra is éles szemcsékkel dolgozhat. A Klingspor kizárólag szintetikus szemcséket használ csiszolószerszámainak gyártásához. Ez garantálja az egyenletesen kiváló minőségű csiszolószerszámokat. Ennek a változatlan teljesítménynek köszönhetően a fazékkövek, csiszolószalagok, csiszolókorongok és minden más termékünk ideális választás ipari környezetben való használatra. A Klingspor fazékköveit az EN 12413 európai biztonsági szabványnak megfelelően gyártja. A biztonságot tovább fokozza a csiszolóanyagok biztonságáért felelős szervezet (Organisation for the Safety of Abrasives, oSa) előírásai szerint végzett vizsgálat.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.