C 24 R Supra Kronenflex® csiszolókorongok a Kő, Beton

Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta szilíciumkarbid
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Beton
Öntvény
Felhasználási területek
Kertészet és tájépítés
Kőfaragóüzem

C 24 R Supra - Kronenflex csiszolókorong kőhöz és betonhoz

A C 24 R Supra Kronenflex csiszolókorong tökéletes választás a

  • kő,
  • beton és
  • ásványi alapú anyagokon,

  • ahol garantáltan tökéletes eredményt produkál. Ugyanilyen kiváló választás a felületcsiszoláshoz és az élek ferdecsiszolásához is. Ez a széleskörű felhasználhatóság a kő és beton megmunkálásához szükséges számos munkafolyamatot lefedi. Magas agresszivitásuknak köszönhetően, amelyet egész élettartamuk alatt megtartanak, a korongok maximális leválasztási sebességet biztosítanak, ami hibátlan eredményt eredményez, függetlenül attól, hogy milyen feladatra használják őket. A csiszolókorongok az élettartam és az anyageltávolítás optimális arányát megőrzik a teljes élettartamuk alatt.

A magas leválasztási arányért - agresszív szilíciumkarbid szemcsékkel

A Kronenflex C 24 R Supra csiszolókorongok kőhöz és betonhoz SiC szemcsékkel vannak ellátva a magas leválasztási arány érdekében. Ennek a szemcsének a szerkezete durva és éles, ami nagyfokú agresszivitást eredményez. Mivel a SiC-szemcsék is törékenyek, a tompává vált szemcsék leválnak a szerkezetről. A tompa szemcsék így helyet adnak az új és éles szemcséknek. A Klingspor által használt összes szemcse szintetikus gyártási folyamat eredménye. A szemcsék ezért garantáltan megőrzik tulajdonságaikat, és egész élettartamuk alatt ugyanazt a kiváló eredményt nyújtják, még akkor is, ha nagy igénybevételnek vannak kitéve.

Kronenflex csiszolókorongok - oSa irányelvek szerint tesztelve

A Kronenflex C 24 R Supra csiszolókorongok kőhöz és betonhoz különböző átmérőkben kaphatók, hogy a gépek széles skálájával való kompatibilitást biztosítsák. A többi csiszolókoronghoz hasonlóan a Klingspor ezeket a csiszolóanyagokat is az oSa által meghatározott szigorú irányelvek szerint teszteli. Az oSa rövidítés a Organisation for the Safety of Abrasives (csiszolóanyagok biztonságáért felelős szervezet) rövidítése. A 2000-ben különböző európai országokból származó vezető csiszolóanyag-gyártók - köztük a Klingspor - által alapított egyesület célja a csiszolóeszközökre vonatkozó biztonsági előírások megállapítása és javítása. Az oSa márkanévvel ellátott termékek tehát garantáltan különösen biztonságosak és kiváló minőségűek. A C 24 R Supra Kronenflex csiszolókorongok megfelelnek az EN 12413 európai biztonsági szabvány valamennyi előírásának.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.