C 16 R Supra Kronenflex® fazékkövek a Kő, Beton

Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés műgyanta
Szemcsefajta szilíciumkarbid
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Beton
Öntvény
Felhasználási területek
Kőfaragóüzem

Kronenflex C 16 R Supra fazékkő kőhöz és betonhoz

A Kronenflex C 16 R Supra fazékkő kivételes csiszolási tulajdonságokkal rendelkezik olyan anyagok megmunkálásához, mint - öntvények, - , - beton és - egyéb ásványi alapú anyagok. \"E fazékkő előnyei közé tartozik a nagyfokú agresszivitás, a megfelelő keménység és a kiváló könnyű kezelhetőség. A C 16 R Supra fazékkő az ásványi alapú anyagok felületének és éleinek csiszolása során egyaránt bizonyított. Ezen az alkalmazási területen a durva és szintetikusan előállított SiC szemcsék erősségei érvényesülnek: Ezzel a szemcsével a kő és a beton megmunkálása , végső gyorsasággal és lenyűgöző minőségben. A termék teljes élettartama alatt hosszú élettartam biztosított. Ezeket a tulajdonságokat a professzionális felhasználók nagyra értékelik a feladatok során .

Kronenflex csészés csiszolókorong

A Kő/beton megmunkálásához egyszerűen nincs jobb megoldás, mint a C 16 R Supra Kronenflex fazékkő . Ez a csiszolóanyag minden lényeges területet lefed, mint például az élek csiszolása és a grindolás, valamint a felületek csiszolása. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a mesteremberek számára, hogy sokféle feladatot elvégezzenek egyetlen csészés csiszolókoronggal. Az ügyfelek számára előnyös a Klingspor fazékkővek széles választéka, amely biztosan minden alkalmazáshoz kínál egy modellt. A Klingspor a szemcsék, a kötés és a különböző összetevők tökéletes keverékének kiválasztásakor elsődleges fontosságot tulajdonít a minőségnek. A Klingspor fazékkővek az univerzális és a speciális feladatokra egyaránt megfelelőek.

Biztonságos munkavégzés bármilyen körülmények között

A kiváló csiszolási eredmény mellett a Kronenflex C 16 R Supra fazékkő a felhasználók számára a bizonyított biztonságot nyújtja, amelyről minden Klingspor termék ismert. A csiszolókorongok és fazékkővek a szigorú oSa irányelvek szerint vannak tesztelve, és megfelelnek az EN 12413 biztonsági szabványnak is. Ahhoz, hogy ezt a magas szintű biztonságot a mindennapi használat során biztosítani lehessen, elengedhetetlen a lehető legjobb csiszolóanyag kiválasztása. A biztonságos és optimális eredményekhez a felhasználónak be kell tartania a fazékkövek megengedett fordulatszámát/motorfordulatszámát.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.