A 624 T Supra Kronenflex® csiszolókorongok a Acél, Nemesacél, Öntvény

Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Acél
Nemesacél
Öntvény
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság
Öntödék

Kronenflex A 624 T Supra csiszolókorong - hosszú élettartam acélon

A Kronenflex A 624 T Supra csiszolókorong ideális kiegészítője a sarokcsiszolónak, ha a munka során acél, nemesacél vagy öntvény felületét kell megmunkálni. A korongot - agresszív csiszolási teljesítmény és - optimális élettartam jellemzi, valamint - nagyon kemény.

Agresszív csiszolóteljesítménye biztosítja az általa elért magas leválasztási arányt. Minél keményebb egy csiszolóanyag, annál nagyobb az anyagleválasztás - még különösen kemény munkadarabokon is. Mivel nagyon kemény, a Kronenflex csiszolókorong kiváló választás acélból, nemesacélból és öntöttvasból készült munkadarabokhoz.

Hosszú élettartam a Kronenflex csiszolókorongok hosszabb használatához

A csiszolóanyagok élettartama több okból is kulcsfontosságú tényező. Minél tovább használható egy csiszolóeszköz kopás nélkül, annál kisebbek az új munkaeszköz vásárlásával járó kiadások. Egy másik előny a hulladék mennyiségének csökkenése. §A csiszolókorong élettartama a felhasznált szemcse minőségétől és típusától, valamint a szemcsesűrűségtől függ. A csiszolókorong élettartamát befolyásoló további tényezők a kötés összetétele és szerkezete. Az A 624 T Supra csiszolókorong olyan speciális anyagkeverékből áll, amely a különböző anyagok megmunkálása során optimális arányt biztosít a kopás és az anyageltávolítás között. Az eredmény a kiemelkedő élettartam és az egyenletesen magas leválasztási arányok kombinációja.

A Kronenflex csiszolókorongok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak

A balesetek és az anyagi károk megelőzése érdekében a csiszolószerszámok biztonságának abszolút prioritást kell élveznie. A csiszolókorongok használat közben nem törhetnek vagy repedhetnek el. A biztonság érdekében a Kronenflex csiszolókorongokat az oSa irányelveknek megfelelően tesztelik, és az oSa kereskedelmi nevével vannak ellátva. A csiszolóanyagok biztonságáért felelős szervezet magas biztonsági előírásokat állít fel a csiszolóanyagok gyártására. Az A 624 T Supra csiszolókorongok megfelelnek az EN 12413 európai biztonsági szabvány követelményeinek is.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.