A 24 R Supra Kronenflex® csiszolókorongok a Acél

Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Acél
Nemesacél
Öntvény
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság

Kronenflex A 24 R Supra csiszolókorong acél megmunkálásához

A Kronenflex A 24 R Supra csiszolókorong a megfelelő választás a

  • acél,
  • nemesacél és
  • öntvények csiszolásához.

Ezt a csiszolókorongot agresszív csiszolási teljesítmény, hosszú élettartam és megfelelő keménység jellemzi. Kézi csiszológépekkel, például nagysebességű sarokcsiszolókkal párosítva a csiszolókorongoknak mindenekelőtt a szükséges stabilitást kell biztosítaniuk. Az A 24 R Supra felületi szemcséje olyan optimalizált anyagkeverékből áll, amely a legjobban alkalmas acél megmunkálására.

Kronenflex csiszolókorongok a hatékony munkavégzésért

A munka hatékonysága kulcsfontosságú szerepet játszik a kereskedelemben és az iparban. Az olyan prémium csiszolóanyagok, mint az A 24 R Supra, használata lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a lehető legrövidebb megmunkálási idő alatt hibátlan munkaeredményt érjen el. A hosszú élettartam a szemcsék egyenletes kopásának tulajdonítható. Minden Kronenflex csiszolókorong a teljes élettartama alatt folyamatosan eléri a maximális anyagleválasztási kapacitását. Az A 24 R Supra ezáltal kiküszöböli a gyakori szerszámcserék szükségességét.

Sokoldalú alkalmazások az acélipari alkalmazásokban

A Kronenflex A 24 R Supra köszörűtárcsa széleskörű felhasználási területe a felületcsiszolástól az élek ferdecsiszolásán át az éleken át az éleken történő sorjamentesítésig terjed. Egy sarokcsiszolóval párosítva ezek a csiszolókorongok számos különböző alkalmazáshoz használhatók.

Kronenflex csiszolókorongok a maximális munkabiztonságért

A csiszolószerszámok biztonsága ugyanolyan fontos, mint a hatékonyságuk - különösen, ha csiszolásra használják őket. A Klingspor által gyártott összes csiszolókorongot az oSa irányelveknek megfelelően tesztelik, és viselik az oSa biztonsági pecsétjét. Az oSa a csiszolóanyagok biztonságáért felelős szervezet. Irányelvei szigorú követelményeket támasztanak a munkavédelemre és a csiszolóanyagok törésállóságára vonatkozóan. A Klingspor által tervezett Kronenflex csiszolókorongok garantáltan megfelelnek az EN 12413 európai biztonsági szabványnak is. A munkavédelem érdekében feltétlenül be kell tartani a csiszolókorongok megengedett fordulatszámát.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.