A 24 R/36 Special Kronenflex® csiszolókorongok a Nemesacél

Vas-, kén- és klórmentes
Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Nemesacél
Felhasználási területek
Korlátgyártás
Nemesacél-feldolgozóipar
Nukleáris ipar

Az atomipar tapasztalt szakértője: a Kronenflex A 24 R/36 Special csiszolókorong

A Kronenflex A 24 R/36 Special csiszolókorongot kifejezetten a atomiparban való használatra tervezték. A sűrű korund (Al2O3) szemcséknek köszönhetően ez a korong tökéletes eszköz a nemesacél megmunkálásához. Közepes kötéskeménységgel rendelkezik, ezt a terméket elsősorban a professzionális felhasználóknak szánják a rendkívül magas leválasztási teljesítménye miatt.

Durva csiszolás tűpontos pontossággal: korund műgyantás kötéssel

Az összes Kronenflex csiszolókorong-ban jelenlévő kiegyensúlyozott arány az leválasztási sebesség és az élettartam között a műgyantából készült kötésnek köszönhető. Ezek a tulajdonságok hosszú ideig biztonságosan a helyén tartják a korundot, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy csiszolás közben meghatározott területeket célozzon meg, és végső soron jobb felületet hozzon létre. Az A 24 R/36 Special további üvegszálas hálóval megerősítve jobb stabilitást biztosít, és kivételesen hosszú élettartamot biztosít a felhasználó számára. Ezen tulajdonságok alapján a hegesztési varratok megmunkálásához a legjobb választás, és lehetővé teszik, hogy kiválóan alkalmas legyen acélból készült munkadarabok grindelésének vagy durva csiszolásának elvégzésére.

Nagyfokú sokoldalúság, amely megfelel a megállapított biztonsági előírásoknak

Az A 24 R/36 Special legfeljebb 80 m/s körsebességgel működő elektromos vagy pneumatikus sarokcsiszolókkal kombinálható. Alkalmazási területe az atomipar mellett elsősorban az acél- és gyárépítésre, valamint minden olyan területre kiterjed, ahol nemesacél sorjázása, csiszolása vagy ferdítése szükséges. Ez a Kronenflex csiszolókorong vas-, kén- és klórmentes, az oSa irányelvek szerint tesztelt, és megfelel az EN 12413 európai biztonsági szabvány előírásainak. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek az A 24 R/36 Special-t különösen vonzóvá teszik az ipari és kereskedelmi vállalkozások számára is.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.