A 24 R/01 Special Kronenflex® csiszolókorongok a Acél

Tulajdonságok
Osztály Special
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Acél
Nemesacél
Felhasználási területek
Csővezeték-építés
Olaj- és gázipar

Kronenflex A 24 R/01 Special csiszolókorongok acélhoz

A Kronenflex A 24 R/01 Special csiszolókorongokat acél és nemesacél megmunkálására tervezték.

A termékek előnyei közé tartozik a magas agresszivitás mindenféle csiszolási alkalmazás során és a hosszú élettartam. A gyakorlatban számos alkalmazási lehetősége van ennek a Special teljesítményosztályú korongnak. Ezek közé tartozik a hegesztési varratok csiszolása, beleértve a varratgyökök csiszolását és a hegesztési hibák kijavítását, de csővezeték építéshez és tartálygyártáshoz is ajánlott. A Klingspor a Kronenflex A 24 R/01 Special csiszolókorongokat különböző átmérőkben kínálja, így minden alkalmazási területre alkalmasak. A korongok domború kivitelben kaphatók.

Nagy anyageltávolítási sebesség a kihívást jelentő feladatokhoz

A Kronenflex A 24 R/01 Special csiszolókorongok előnye a magas agresszivitás és a maximális anyageltávolítási sebesség. A Klingspor figyelmet fordít az anyagleválasztás és a szerszám élettartam optimális arányára - mégpedig a tárcsa teljes élettartama alatt. A professzionális felhasználók ezért a Klingspor kínálatának kipróbált és bevált csiszolókorongjait használják.

Bizonyított biztonság a mindennapi használatban

A biztonság döntő szerepet játszik a csiszolóanyagok, vágókorongok és csiszolókorongok, mint például a Kronenflex A 24 R/01 Special csiszolókorongok gyártása során. Az oSa irányelvek szerinti kiterjedt vizsgálatok biztosítják a legmagasabb szintű biztonságot. Ezenkívül az EN 12413 szabvány összes követelménye teljesül. A biztonsághoz hozzájáruló másik kulcsfontosságú tényező a prémium minőségű alapanyagok kizárólagos használata. Az első osztályú szemcsék, a műgyanta kötések és az erősítő szövetek megerősítik a korongok stabilitását, és biztosítják a szükséges tartósságot, hogy a legnagyobb terhelés mellett is megállják a helyüket.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.