A 24 Extra T Kronenflex® csiszolókorongok a Általános fém

Tulajdonságok
Osztály Extra
Kötés Szintetikus gyanta, szálerősítéssel
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Általános fém
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság

Kronenflex A 24 Extra T csiszolókorongok fémhez

A Kronenflex A 24 Extra T csiszolókorongok extrakemény, rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak és fémek megmunkálására készültek. Ezt a csiszolókorongot úgy tervezték, hogy tökéletes eredményt érjen el - a felületi csiszolás, - a kihívást jelentő élcsiszolásban és - a sorja eltávolítása során.

A jó és hosszú élettartam többek között az A 24 Extra T csiszolókorongot a mélyített középponttal jellemzi. A Klingspor ezt a terméket a professzionális felhasználók számára tervezte, akik páratlan minőségű eredményeket szeretnének elérni.

Maximális biztonság a használat során

A Klingspor a termékei biztonságát is előtérbe helyezi. Ezért az A 24 Extra T csiszolókorongot szigorúan tesztelték az oSa irányelveknek megfelelően. Az EN 12413 európai szabvány valamennyi előírásának való megfelelés is biztosított. Ugyanakkor a korongok tartósan magas agresszivitásukkal tűnnek ki, és tökéletes egyensúlyt teremtenek az anyageltávolítás és az élettartam között. Ami még jobb, hogy a termék ezt a minőséget a teljes élettartama alatt megőrzi. A felhasználó tehát mindig számíthat erre a termékre.

Az Extra teljesítményosztályba tartozó csiszolókorongok rendkívül sokoldalúak

A Klingspor által az Extra osztályban elérhetővé tett csiszolókorongok olyan ügyfelek számára készültek, akiknek univerzálisan használható szerszámokra van szükségük. A Klingspor emellett elsődleges fontosságot tulajdonít annak, hogy csak a legjobb minőségű alapanyagokat használja. Csak így biztosítható minden alkalommal optimális csiszolási eredmény. A nyersanyagok gondos kiválasztása a szemcsékben is megmutatkozik: Mivel minden szemcse szintetikusan készül, tulajdonságaik garantáltan soha nem változnak. A felhasználó ezért nagyon sok munkaórán keresztül egyenletes eredményre számíthat. Minőség a professzionális projektekhez!

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.