A 16 R Supra Kronenflex® fazékkövek a Acél

Tulajdonságok
Osztály Supra
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Agresszivitás
Élettartam
Keménység
Anyagok
Acél
Öntvény
Felhasználási területek
Berendezésgyártás
Fémépítés
Készülék- és konténergyártás
Lakatosság

Kronenflex A 16 R Supra fazékkő acélhoz

A Kronenflex A 16 R Supra fazékkövet

  • acél és §- öntvények megmunkálására tervezték.

Ez lehetővé teszi a hegesztési varratok gyors és alapos csiszolását. A termék a maximális agresszivitásra optimalizált durva csiszolószemcséknek köszönhetően kiválóan teljesíti ezt a feladatot. A Kronenflex A 16 R Supra fazékkő felületcsiszolásra is kiválóan alkalmas.

Hibátlan csiszolási eredmények elérése szinte erőfeszítés nélkül

A Kronenflex A 16 R Supra fazékkő a legigényesebb kihívásoknak is megfelel. A fazékkő anyageltávolítása kitűnő, és egész élettartama alatt biztosan kiváló eredményeket fog nyújtani. Magas agresszivitása és maximális anyageltávolítása miatt választják szívesen ezt a terméket a professzionális felhasználók. A Kronenflex A 16 R Supra fazékkő azonban kiváló választás barkácsoláshoz is, mivel bármilyen típusú körülmények között kiválóan teljesít.

Páratlan sokoldalúság, bizonyított biztonság

A Kronenflex A 16 R Supra fazékkő számos feladathoz használható. A Klingspor, az egyedi szerszámok szakértőjeként, kulcsfontosságúnak tartja, hogy az egyedi igényeket a szükséges rugalmassággal kielégítse. Így biztosan megtalálhatja azt a terméket, amelyik a legjobban megfelel az adott feladatnak: az élek letörésétől a hegesztési varratok megmunkálásáig. A Kronenflex A 16 R Supra fazékkő - ugyanúgy, mint a Klingspor összes terméke - próbákon és teszteken bizonyította, hogy biztonságos. A fazékkövet az oSa irányelveknek megfelelő teszteknek vetették alá, és garantáltan megfelel az összes vonatkozó európai biztonsági szabványnak, mint az EN 12413. Megfelelő használat esetén és a megengedett fordulatszám betartásával ez a termék a gyakorlati használat során kivételesen magas szintű biztonságot nyújt. A címkén megtalálhatók a maximális üzemi sebességre és fordulatszámra vonatkozó fontos előírások.

Szűrők törlése
Átmérő/mm Magasság/mm Furat/mm Forma Vmax m/s Max. ford./perc Építési forma
110
Átmérő
55
Magasság
22,23
Furat
m
Forma
50
Vmax
8 600
Max. ford./perc
domború
Építési forma
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.