Kronenflex® csiszolókorongok

Munkafázis
Anyag
Gép
Felhasználási területek
Termékcsoport
Kronenflex csiszolókorongok
Átmérő/mm
Vastagság/mm
Furat/mm
Rögzítés
Forma
Építési forma
Szemcsefajta
Teljesítményosztály
géptípus

Állandó nagyfokú agresszivitás és maximális csiszolási teljesítmény Kronenflex® csiszolókorongokkal

A Klingspor 1950 óta szállítja ügyfeleinek a kiváló minőségű csiszolókorongokat, amelyeket széles körben használnak az iparban, a kézműiparban és a magánszektorban. Különösen nagyra értékelik a Kronenflex® márka termékeit, amelyek újra és újra bizonyítanak. A Klingspor portfóliójába tartozó Kronenflex® csiszolókorongokat és fazékköveket nagyfokú agresszivitás jellemzi, és maximális anyagleválasztást biztosítanak. A leválasztás és a korongkopás optimális egyensúlyban van, és a csiszolókorongok teljes élettartamára garantált.

Nagy teljesítményű csiszolókorongok széleskörű alkalmazási lehetőséggel

Az a felhasználó, aki sarokcsiszolóját a Klingspor termékválasztékából származó csiszolókoronggal szereli fel, profitálhat a kombináció kivételes sokoldalúságából. Az alkalmazási területek közé tartozik a következő anyagok megmunkálása

  • Acél
  • Rozsdamentes acél
  • Öntöttvas
  • Kő / beton,
  • Alumínium
  • Sárgaréz
  • Bronz
  • Réz
  • Cink öntvény
  • Szerszámacél

Ez a széles választék az anyagfeldolgozás minden fontos területét lefedi. A felületek csiszolásán kívül ezek a termékek lehetővé teszik a sorjátlanítást, az élek megmunkálását vagy a reve eltávolítását is.

Nagy teljesítményű termékek a legmegfelelőbb kivitelben

A Klingspor portfóliójában a Kronenflex® márkanév alatt forgalmazott csiszolókorongok domborított kivitelűek. A domborított kialakítás különösen előnyös, mivel lehetővé teszi, hogy a tárcsa ellenálljon a csiszolás során keletkező nagyfokú oldalirányú erőknek.

A Klingspor csiszolókorong választékát a változatosság jellemzi. Ez a változatosság a különböző átmérőkben, szélességekben és furatokban nyilvánul meg, amelyek a kereskedelemben kapható gépek minden típusához megfelelnek. Így a felhasználó könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket. A termék címkéjén megtalálható, hogy a csiszolókorongot milyen fordulatszám-tartományra, milyen csiszolási sebességre tervezték a legjobb eredmények elérése érdekében.

Szerszámok minden teljesítményosztályban

A Klingspor különböző teljesítményosztályokba tartozó csiszolókorongokat hoz forgalomba. A csiszolókorongok, mint pl. az „Extra“ teljesítményosztályba tartozó A 24, kiváló ár-érték arányukkal győznek meg. A középkategóriás „Supra“ teljesítményosztályba olyan termékek tartoznak, amelyek versenyképes áron nyújtanak nagy teljesítményt és hosszú élettartamot. A kompromisszumok nélküli alkalmazásokhoz a Klingspor a „Special“ teljesítményosztályba tartozó termékeket, például az A 24 R/01-et ajánlja.

A Klingspor csiszolókorongok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

A gyakorlati használatban elengedhetetlen, hogy a csiszolókorong mindenféle körülmények között a legjobb teljesítményt nyújtsa, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy a felületek megmunkálása gyorsan és alaposan történjen. Ugyanilyen fontosak azonban a biztonsággal kapcsolatos kérdések is: A Klingspor a szigorú oSa előírásai szerint teszteli termékeit, és ezért tanúsított biztonságú termékeket szállít. Szintén garantált az EN 12413 biztonsági szabványnak való megfelelés. Ez a magas szintű biztonság azonban csak akkor valósulhat meg, ha a felhasználó betartja a szabályokat. A helyes használathoz tartozik, hogy a Kronenflex® csiszolókorongokat nem szabad a maximális kerületi sebesség felett használni. Ez biztosítja, hogy a tárcsa ne legyen túlterhelve.