HF 100 Steel Keményfém marók

HF 100 Steel - keményfém marókészlet fémmegmunkáláshoz

A Klingspor HF 100 Steel keményfém marókészlet olyan marókat tartalmaz, amelyek acél és öntött acél megmunkálásához optimalizált fogazást biztosítanak. Az alkalmazott nagy teljesítményű fogazás lényegesen nagyobb vágási teljesítményt mutat, mint a szokásos standard keresztfogazás. A készlet egy 5 darabos marókészlet, amely a Klingspor praktikus csavarzáras dobozában kerül forgalomba, és a következőket tartalmazza: HF 100 A, HF 100 C, HF 100 D, HF 100 F, HF 100 L és HF 100 F.

A doboz lehetővé teszi a karbid marók biztonságos tárolását. Ez a termék mind a professzionális alkalmazások, mind a barkácsolóknak jól jön.

HF 100 acél - ellenőrzött minőség igényes munkákhoz

A marókészlet ugyanazokat a szigorú minőségi szabványokat alkalmazza, amelyek szerint a Klingspor minden termékét gyártja. A marókat átfogó ellenőrzésnek vetik alá, amely magában foglalja minden egyes hegesztési varrat aegyenes vizsgálatát. Ennek a minőségbiztosításnak az eredménye a hosszú élettartam és a maximális biztonság garantálása a keményfém maróek használója számára. A Klingspor a termékeihez optimális sebességtartományt határoz meg, amely a fej átmérőjétől és a megmunkálandó anyagtól függően változik. Ha a gépet a megadott tartományokon belül üzemeltetik, a felhasználók hosszú élettartamra és a lehető legjobb minőségű eredményekre számíthatnak. Az ezzel kapcsolatos minden fontos információ már a termék csomagolásán megtalálható.

Nagy teljesítményű fogazat kiváló tulajdonságokkal

Ez a marókészlet nagy teljesítményű fogazással felszerelve nagy teljesítményű vágást biztosít, amelyet acélmegmunkálási alkalmazásokhoz optimalizáltak. Érezhetően nagyobb anyagleválasztást mutat, és így támogatja a gyorsabb munkavégzést A HF 100 Steel mellett a Klingspor termékválasztékában számos további, különböző vágástípusú marófogat és marókészlet található. Ezek közé tartozik a standard vágás, az alumínium és a dupla gyémánt vágás. Ez a széles választék az alkalmazások hatalmas körét fedi le. A Klingspor ügyfelei számára nyújtott kiegészítő szolgáltatásként további vágási típusokat is kínál kérésre.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.