HF 100 N Keményfém marók

A HF 100 N keményfém maró a nehezen hozzáférhető területeken is tökéletes munkát végez

A HF 100 N keményfém maró egy fordított kúpos marócsap, amely homlokfogazás nélkül készül. Különleges formája miatt ideális választás, ha a nehezen hozzáférhető helyeken belső élek élén kell dolgozni. Egy másik alkalmazási területe ennek a marónak a kúpos profilok megmunkálása. Ezen felül ez a keményfém maró számos más lehetséges felhasználási esetben is kiváló eredményeket produkál. A szerszám megfelel a DIN 8032 szabványban meghatározott követelményeknek. Tulajdonságai miatt ez a keményfém maró ideális a

  • öntöttvas,
  • nagy hőállóságú anyagok,
  • építőacél és
  • színesfém megmunkálásához.

Számos különböző anyaghoz illeszkedő szerszám

Ez a keményfémből készült marócsap számos méretben és változatban kapható. A HF 100 N keményfém maró széleskörű választási lehetőségei lehetővé teszik a felhasználó számára a különböző szilárdságú anyagok megmunkálását. A vágás típusát, a fogak számát, valamint a csavarási és dőlésszögeket lehetőleg a megmunkálandó anyaghoz kell igazítani. Nagy vágási teljesítménye lehetővé teszi, hogy ez a keményfém maró kiváló pontosságú munkaeredményeket és rövid megmunkálási időt kombináljon. A standard vágással (Cut 2) felszerelt marók például jó választás általános alkalmazásokhoz. A dupla vágással (Cut 6) végzett munka csak minimális rezgéseket generál, és így hozzájárul a munka megterhelésének csökkentéséhez. A nagy teljesítményű vágás az acélon történő alkalmazásokhoz, az úgynevezett Cut 10, a Cut 6-nál lényegesen nagyobb anyagleválasztási arányt biztosít. A Klingspor a HF 100 N keményfém maró különböző egyedi méretekben és vágásokban teszi elérhetővé.

A rendszeres minőségellenőrzések garantálják a biztonságot és a hosszú élettartamot

A HF 100 N keményfém maró egyedülálló tulajdonságai hozzájárulnak a munkavédelemhez. A szerszámok ütésmentes működést biztosítanak, és minimalizálják a főgép terhelését. A Klingspor minden egyes termék minőségét ellenőrzi, mielőtt az elhagyja a gyárat. A hosszú élettartam és a termékek biztonságos használata szempontjából döntő fontosságú a keményfém maró összes forrasztási pontjának ellenőrzése. A munkavédelem szempontjából ugyanilyen fontos a megfelelő szerszámra kijelölt maximális sebesség betartása.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.