HF 100 M Keményfém marók

HF 100 M keményfém maró öntött alkatrészekhez

A HF 100 M kúpos marócsap hegyes véggel tervezve számos gyakorlati alkalmazáshoz a legmegfelelőbb szerszám. A termék kiválóan alkalmas - fém, - acél és - öntöttvas megmunkálására.

A HF 100 M alkalmas felhasználási területei közé tartoznak például a sorjátlanítás és a modellépítés. Az utóbbi alkalmazásnál a csiszoló igazán kiválóan működik a kúpos furatok és a ferde élű hornyok megmunkálása során. A professzionális felhasználók és a barkácsolók egyformán profitálnak ennek a szerszámnak a kivételes keménységéből és tartósságából.

HF 100 M keményfém maró minden alkalmazáshoz

A Klingspor HF 100 M keményfém maró többféle méretben kapható. A különböző változatok közötti különbségek a fejátmérőben, a szárhosszban és a szárátmérőben rejlenek. A felhasználók különböző fogazat közül is választhatnak. A HF 100 M keményfém maró keresztfogazással kapható. Rövidebb forgácsot termelnek és minimális rezgéssel működnek.

Optimális eredmények a mindennapi használatban

A bemutatott keményfém maró előnyei közé tartozik a rendkívül változatos alkalmazási területük. Ez a sokoldalúság biztosítja, hogy a barkácsolók és a szakemberek egyaránt megtalálják azt a marót, amely a megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik az adott anyag és munkadarab megmunkálásához. A Klingspor nagy fontosságot tulajdonít annak, hogy termékei egyenletesen magas minőséget és a lehető legmagasabb szintű biztonságot nyújtsanak. Ezt garantálja az a szigorú ellenőrzés, amelyen minden keményfém maró átmegy. A Klingspor például minden egyes hegesztett kötést ellenőriz. Ennek következtében az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy a termékek hosszú élettartammal rendelkeznek és használat közben maximális biztonságot nyújtanak.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.