HF 100 L Keményfém marók

HF 100 L - keményfém maró a nehezen hozzáférhető helyekre

A Klingspor HF 100 L keményfém maró kúpos, gömbölyített végű kialakításának köszönhetően ideális a nehezen hozzáférhető helyeken végzett munkákhoz. Ez a különböző fogazattal és méretekben kapható keményfém maró kiváló választás a legkülönbözőbb felhasználási esetekhez és anyagokhoz, mint például

  • építőacél,
  • színesfém,
  • nagy hőállóságú anyagok (pl. krómacél),
  • öntöttvas és
  • műanyag.

A barkácsolók és a szakemberek számára egyaránt tervezett, kiváló minőségű szerszám nagy pontosságú eredményeket szolgáltatott - különösen olyan helyeken, ahol a szerszámok használata a szűkös hely miatt nehézkes.

Különböző fogazattal a legjobb eredményekért

Azért, hogy rugalmasan elérje a nehezen hozzáférhető területeket is, a Klingspor ezt a marót kúpos, gömbölyített végű formával tervezte. A használat során az optimális eredményeket a vágások széles választéka garantálja. A keményfém, a geometria és a fogazat egyedülálló kombinációja, valamint a hosszú élettartam optimális minőségű és hatékonyságú vágási és anyagleválasztási teljesítményt eredményez. A Klingspor a standard fogazattal (Cut 2) való kínáláson kívül a HF 100 L keményfém marószerszámot különböző változatokban is elérhetővé teszi, hogy a felhasználó minden típusú alkalmazásban optimális eredményeket érhessen el. Minden egyes keményfém fúró a szállítás előtt szigorú ellenőrzésen esik át, amely többek között az anyag minőségét, a méretpontosságot és a forrasztási kötések hibátlanságát vizsgálja. Az ilyen szintű minőségellenőrzés hosszú élettartamot és maximális biztonságot biztosít a használat során.

Az optimális sebességtartományban történő munkavégzés

A HF 100 L többféle átmérővel kapható, és használható sorjamentesítésre, kontúrcsiszolásra, valamint ferdítésre és lekerekítésre, továbbá hegesztési varratok kiegyenlítésére vagy munkadarabok geometriájának átformálására - akár nehezen hozzáférhető területeken is. A megengedett fordulatszámok a fej átmérőjétől és a megmunkálandó anyagtól függően változnak. Ajánlott a közepes fordulatszám-tartományban való működtetés. Ez biztosítja a pontos marási eredményeket hosszabb élettartam mellett.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.