HF 100 készlet Keményfém marók

A Klingspor HF 100 marókészlete - öt prémium keményfém maró minden alkalmazáshoz

A Klingspor HF 100 5 darabos marókészlete a következő keményfém marókból áll:

  • HF 100 B,
  • HF 100 C,
  • HF 100 D,
  • HF 100 E és
  • HF 100 F.

A (6) keresztfogazással rendelkezők marók univerzálisan alkalmazhatók. A Klingspor ezt a praktikus marókészletet csavaros fedelű dobozban kínálja, mely védi a szerszámokat és szállításuk is egyszerű. Az átlátszó fedelű doboznak köszönhetően egy pillantással ellenőrizheti, hogy minden szerszám a dobozban van-e.

Marószerszámok a Klingspor-tól - 6-os Mega Seller fogazással

A Klingspor különböző anyagokhoz és alkalmazásokhoz különböző fogazású marószerszámokat gyárt. Az 5 darabos HF 100 marókészlet szerszámai keresztfogazással készültek, amelyek kisebb forgácsot termelnek, mint más típusú fogazások. Így ezek a marók nagyon könnyen kezelhetők és alacsony rezgésszámmal működnek. Ezért tartós használatra is alkalmasak, például sorozatgyártású alkatrészek megmunkálásához. A Klingspor keményfém marók elsősorban a munkadarabok nehezen hozzáférhető területein használhatók, ahol a legjobb anyageltávolítási teljesítményüket nyújtják, és bizonyítják, hogy a legmagasabb minőségi követelmények szerint készültek. A Klingspor által gyártott összes keményfém marót átfogó ellenőrzésnek vetik alá, amely magában foglalja a marószerszám összes hegesztett illesztésének alapos vizsgálatát is. Ennek a gondos ellenőrzésnek köszönhetően a Klingspor garantálni tudja termékei hosszú élettartamát és biztonságát.

Klingspor HF 100 készlet keresztfogazással - praktikus alapfelszerelés

A Klingspor HF100 5 darabos marókészlet a mesteremberek számára ötféle, kiváló minőségű marószerszámot biztosít. A praktikus csavaros fedelű dobozban elhelyezett készlet számos alkalmazási területet lefed, és a legkülönfélébb típusú munkadarabok megmunkálásához használható. Ezért ideális alapfelszerelés.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.