HF 100 készlet Keményfém marók

Keresztfogazású marókészlet különféle alkalmazásokhoz

A Klingspor 40 darabos marókészlete a legelterjedtebb formájú és méretű marókból áll. A zárható bemutató dobozban könnyen felismerhetően minden szükséges keményfém maró mindig kéznél van. A marókészlet típusonként és a járatos méretenként két-két keményfém marót tartalmaz,

  • hengeres alakú homlokfogazással és anélkül,
  • kúpos alakú,
  • kúpos alakú hegyes véggel és
  • kúpos alakú gömbölyített véggel.

Mindegyik alakú különböző méretekben is kapható. A HF 100 keményfém marókészlet ideális kísérőszerszám a hajlékony tengellyel végzett munkákhoz.

Karbid maró keresztfogazással univerzális használatra

Ebben a 40 darabos marókészletben található marók keresztfogazással, az ún. 6-os fogazással vannak ellátva. A keresztfogazás előnyei a széleskörű felhasználási lehetőségekben és a jobb kezelhetőségben rejlenek. A keresztfogazással ellátott keményfém marók nagy teljesítményű szerszámok, amelyek zökkenőmentes működést biztosítanak. Az a tény, hogy a maró minimális rezgéssel működik, pozitív hatással van mind a munkavédelemre, mind a munkaeredmények minőségére. A keresztfogazású maró abban is különbözik, hogy kis mennyiségű forgácsot termel. A bemutató dobozban található marók széles körű alkalmazást kínálnak a sorjázás és az élek lekerekítésétől a hegesztési varratok kiegyenlítéséig és a felületkezelésig. Ugyanilyen könnyedén megoldható a belső élek megmunkálása, valamint a kis és nehezen hozzáférhető felületek megmunkálása. A keményfém marók olyan szerszámok, amelyek kiválóan teljesítenek különböző anyagokon, mint például építőacél, öntöttvas, nagy hőállóságú anyagok vagy színesfém.

A hosszú élettartam és a tartósság a szerszámok gazdaságos használatának elsődleges tényezője. A Klingspor marók a legmagasabb szintű minőséget nyújtják, és 100%-os ellenőrzésen esnek át. Ez az ellenőrzés magában foglalja a keményfém marók összes hegesztett illesztésének egyenes vizsgálatát, amely a tartósság, a pontosság és a biztonság biztosítására szolgál. A pontos munkaeredményekhez hozzájárul a szerszám és a munkadarab alacsony hőterhelése is. Ez megbízhatóan megakadályozza az esetleges deformációkat és pontatlanságokat. Csökken az időigényes utómunka szükségessége, ami növeli a munka hatékonyságát. Eközben a keresztfogazás zökkenőmentes működése meghosszabbítja a szerszám meghajtóegységének élettartamát. Mindent egybevetve a Klingspor marókészletével professzionális minőségű munka végezhető.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.