HF 100 K Keményfém marók

Pontos anyagleválasztás és hosszú élettartam: a Klingspor HF 100 K keményfém maró

A Klingspor HF 100 K keményfém maró kúpos alakú, 90°-os kúpszög. Ez a keményfém maró kivételesen jó választás - építőacél, - színesfém, - öntöttvas és - magas hőmérsékletnek ellenálló anyagok megmunkálásához.

A tökéletes pontossággal vágó, keményfém marófej a kereskedelemben és az iparban egyenletes anyagleválasztásával és hosszú élettartamával győz meg. Mi több, a barkácsolók és a szakemberek egyaránt értékelik alkalmasságát a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz.

A precíziós szerszám furatokhoz és élekhez

A 90°-os szögben elhelyezett kúpos fejjel a Klingspor HF 100 K keményfém maró tökéletes szerszám furatok sorjátlanításához. A keményfém maró speciális formája lehetővé teszi továbbá, hogy a felhasználó kivételes pontossággal megmunkálhassa az éleket. Az egyik feladat, amelyet a HF 100 K keményfém maró különösen könnyen és kivételes pontossággal végez el, a sorjátlanítás. A fém- és szerszámgyártó vállalkozások, valamint a repülőgépipar mellett a barkácsolók is nagyra értékelik ezt a keményfém maró**, mint felszerelésük értékes kiegészítőjét.

Vizsgált minőség a felülmúlhatatlan munkateljesítményért

A Klingspor a HF 100 K keményfém maróra vonatkozó magas minőségi követelményeket már a nyersanyagok kiválasztásakor alkalmazza. Csak a legjobb nyersanyagokat választják ki a keményfém maróhoz. A furat sorjátlanítása a legmodernebb CNC marótechnológia segítségével történik, amely még sok üzemóra után is egyenletes anyagleválasztást biztosít. A gyártási folyamat minden egyes Klingspor HF 100 K keményfém marónál saját minőségellenőrzéssel zárul, és ez elsősorban a marásra és a marófejet rögzítő hegesztett kötésre összpontosít. A Klingspor vállalat a megbízható precíziós szerszámok gyártója, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak minőségromlás nélkül - megalapozva a páratlan csiszolási eredményeket a kereskedelemben, az iparban és a barkácsszektorban. Ezen kívül az első osztályú vágási teljesítmény és a munkadarabra gyakorolt alacsony hőtermelés nagyban hozzájárul a HF 100 K keményfém maró kiemelkedő gazdaságosságához.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.