HF 100 J Keményfém marók

Sokoldalú és hosszú élettartamú - a Klingspor HF 100 J keményfém maró

A HF 100 J keményfém maró kúpos alakja 60°-os szöggel sokoldalú használatot tesz lehetővé, és maráshoz is használható: - építőacél, - NF fém, - öntöttvas, - műanyag és - nagy hőállóságú anyagok.

A Klingspor keményfém maró a professzionális használat során hosszú élettartamával győz meg, és a barkácsolók körében is nagyra értékelik, mivel a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz való.

Optimalizált forma speciális feladatokhoz

A kúpos marófej egy 60°-os kúpot formáz. A marófej például hornyok ferde felületeinek egyengetéséhez, grátázáskor vagy süllyesztett furatok készítésekor kiváló pontosságú eredményeket produkál. A professzionális fémmegmunkálási alkalmazások során a Klingspor HF 100 J keményfém maró** hosszú élettartamával és sokféle anyagon való alkalmazhatóságával magas pontszámot ér el. A barkácsolók nagyra értékelik átfogó alkalmazási körét, amely az építőacéltól az öntöttvason át az színesfémig terjed.

Élek alakítása könnyedén és precízen

A Klingspor HF 100 J keményfém marókifejezetten a szélezés alkalmazásokhoz lett kifejlesztve. Erre a feladatra használva nagy leválasztási sebességet és pontos eredményt biztosít. Az élek tökéletes illeszkedésre történő lekerekítése olyan feladat, amelyet ez a maró megbízhatóan és egyenletes marási teljesítménnyel végez el. A tanúsított minőség a nagy teljesítményű vágással és a marófej és a marófej közötti ellenőrzött forrasztási kötéssel együtt hosszú élettartamot és páratlan pontosságú munkaeredményeket garantál. Ezek a tulajdonságok teszik a Klingspor HF 100 J-t tökéletes szerszámmá a kereskedelemben, az iparban és otthoni használatban.

Igény szerint szállítható
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.