HF 100 Inox Keményfém marók

Klingspor HF 100 INOX - 5 darabos marókészlet nagy teljesítményű fogazással

A Klingspor HF 100 INOX marókészlet öt keményfém maróból áll, amelyek a nagy teljesítményű INOX (Cut 11) fogazással rendelkeznek. Ezt a fogazást jelentősen magasabb forgácsolási teljesítmény jellemzi a standard keresztfogazáshoz képest, és a következő anyagok megmunkálására optimalizálták:

  • ausztenites,
  • rozsda - és
  • saválló

nemesacélok. A nyolc százaléknál nagyobb nikkeltartalmú nemesacélokat ausztenites acélnak is nevezik. A készletet egy praktikus, csavaros fedelű dobozban szállítjuk, amely a marók biztonságos tárolására is szolgál.

A nagy teljesítményű INOX fogazás előnyei

A Klingspor keményfém maróit - mint például az 5 darabos HF 100 INOX készlet maróit - előszeretettel használják nehezen hozzáférhető helyeken. Magas forgácsolási sebesség és hosszú élettartam jellemzi őket, mivel a legnagyobb precizitással készülnek és megfelelnek minden minőségi előírásnak. A nagy teljesítményű INOX fogazás, az úgynevezett Cut 11, a hagyományos marószerszámok keresztfogazásához képest lényegesen nagyobb anyagleválasztást, ennek köszönhetően gyorsabb haladást tesz lehetővé nemesacél megmunkálása során. Ennek a fogazásnak a további előnyei a nagyobb forgácsolási teljesítmény és agresszivitás, a jobb forgácseltávolítás, a szerszám és a munkadarab kisebb hőterhelése, a minimálisra csökkentett hőszíneződés és a felépülő élek csökkenése. Mindez jelentősen hosszabb szerszámélettartamot jelent.

Építkezéshez is alkalmas - öt marószerszám egy csavaros fedelű dobozban

A HF 100 INOX marókészlet öt keményfém marót tartalmaz: HF 100 A, HF 100 C, HF 100 D, HF 100 F és HF 100 L különböző formákban és átmérőkben, INOX fogazással. Az 5 darabos marókészlettel a legkülönbözőbb formájú acél munkadarabok is megmunkálhatók. A csavaros fedelű doboz tökéletesen védi a marókat a sérülésektől, nedvességtől és egyéb káros hatásoktól. Mivel átlátszó fedéllel rendelkezik, tartalma mindig látható. A HF 100 INOX 5 darabos marókészlet ideális mobil használatra is.

Szűrők törlése
Átmérő/mm Szárátmérő/mm Fogazat
9,6
Átmérő
6
Szárátmérő
Nagy teljesítményű INOX fogazás
Fogazat
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.