HF 100 H Keményfém marók

HF 100 H keményfém maró - tökéletes az öntött alkatrészek megmunkálásához

A HF 100 H keményfém maró lángnyelv formájú kialakításának köszönhetően tökéletes megoldást kínál az öntött alkatrészek megmunkálására. A marócsap különböző

  • átmérőkben,
  • hosszban,
  • tengelyátmérőkben és
  • magasságokban kapható. Minél kisebb a szerszám, annál kisebbek a munka során használható megengedett orsófordulatszámok. A méretek széles választéka lehetővé teszi a szerszám tökéletes beállítását mind a megmunkálandó anyaghoz, mind a munkadarabhoz.

Ellenőrzött minőség a különböző alkalmazási területekhez

A Klingspor karbidkeményfém marók kizárólag a legjobb anyagokból készülnek. A gyártás során minden egyes keményfém marót szigorú ellenőrzésnek vetnek alá. Ezek az ellenőrzések magukban foglalják a marócsapon lévő összes hegesztési varrat aprólékos vizsgálatát, mielőtt a szerszám a gyártásba kerül. Ez biztosítja a termékek hosszú élettartamát és magas biztonsági színvonalát. Az építőacélból, nagy hőállóságú anyagból vagy öntöttvasból készült öntött alkatrészek olyan munkadarabok, amelyeket a HF 100 H keményfém maró kivételes eredménnyel dolgoz meg. Ha megfelelő vágással (Cut 3) van felszerelve, a marócsap színesfémek megmunkálásához is használható.

Hatékony munkavégzés a megfelelő vágással

A HF 100 H keményfém maró lángnyelv alakú kialakításával optimális eredményeket ér el öntött alkatrészek megmunkálásakor. Ennek a marószerszámnak további lehetséges alkalmazási területei a kontúrcsiszolás, a sorjázás és az öntvényforgács eltávolítása. A karbid keményfém maró kiválóan teljesít az olyan alkalmazások során is, mint a felületek finomcsiszolása és a hegesztési varratok kiegyenlítése. A HF 100 H maró ugyanilyen hasznosnak bizonyul az összeszerelés során végzett illesztési munkáknál is. Az anyagon és a maró alakján kívül a maróhoz választott vágás is befolyásolja a felhasználási területeket. Ez a maró dupla fogazással van felszerelve (6-os fogazás). Ez az alak jó választás a különböző anyagok általános használatához. Ez afogazás csak kis forgácsot és minimális rezgést produkál, így garantálja a könnyed kezelhetőséget. A hatékony és egyenletes munkateljesítmény legfontosabb előfeltételei a nagy leválasztási sebesség és a szerszám azon képessége, hogy a marási munka végzése közben a lehető legalacsonyabban tartsa a kezelő fizikai terhelését. A legjobb teljesítményű szerszámok - mint például a Klingspor által gyártott marószerszámok - lerövidítik a megmunkálási időt, magas biztonsági színvonalat tartanak fenn, és figyelembe veszik a munkavédelem szempontjából lényeges valamennyi szempontot.

Szűrők törlése
Átmérő/mm Hosszúság/mm Szárátmérő/mm Magasság/mm Fogazat Max. ford./perc Szár hosszúság/mm
8
Átmérő
64
Hosszúság
6
Szárátmérő
19
Magasság
Keresztfogazás
Fogazat
55 000
Max. ford./perc
45
Szár hosszúság
12,7
Átmérő
77
Hosszúság
6
Szárátmérő
32
Magasság
Keresztfogazás
Fogazat
35 000
Max. ford./perc
45
Szár hosszúság
9,6
Átmérő
65
Hosszúság
6
Szárátmérő
19
Magasság
Keresztfogazás
Fogazat
55 000
Max. ford./perc
46
Szár hosszúság
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.