HF 100 G Keményfém marók

HF 100 G keményfém maró a pontos munkaeredményekért

A HF 100 G keményfém maró ideális feltételeket biztosít a keményfém anyagok megmunkálásához. Mivel csúcsíves kialakítással és tompított heggyel rendelkezik, a szerszám ugyanolyan kiváló teljesítményt mutat a

  • furatok sorjátlanításához**,
  • élek megmunkálására, és
  • hegesztési varratok simítására,

  • finomcsiszolásra és a munkadarabok alakítására is. A HF 100 G keményfém maró hasznos segítője lehet az összeszerelés során illesztendő alkatrészek előkészítésében is.

Kíváló minőség a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz

A Klingspor által gyártott marók a gyártás során átfogó minőségbiztosítási rendszernek vannak alávetve. Minden egyes forrasztási kötés és a vágás pontosságának ellenőrzése biztosítja, hogy a termékek hosszú ideig kitartsanak. A keményfémből készült HF 100 G keményfém maró kiválóan alkalmas az színesfémből, öntöttvasból, építőacélból és nagy hőállóságú anyagokból álló munkadarabok megmunkálására. Ez a csúcsíves marószerszám többféle hosszúságban és méretben, valamint különböző szár átmérővel és magassággal kapható. Ez a széleskörű választék rengeteg különböző felhasználási lehetőséget tesznek lehetővé. A Klingspor ezt a marót két különböző fogazással is kínálja.

Az optimális fogazás kiválasztásával a legjobb munkaeredményekért

A megfelelő maró kiválasztásához legalább annyira fontos a keményfém maró mérete és alakja mellett a keményfém maró fogazásának típusa. A különböző fogazás fajták lehetősége miatt ez a keményfém maró kiváló választás a különböző szilárdságú anyagok megmunkálásához. A Klingspor a HF 100 G keményfém marót többféle méretben és különböző fogazásokkal gyártja. A standard fogazást az univerzális , általánosn használatra tervezték. Kiváló megmunkálási tulajdonságaival tűnik ki. A keresztfogazással kialakított marók szintén nagyszerű választás az általános alkalmazásokhoz. Minimális rezgésekkel működnek, és nagyon csekély mennyiségű forgácsot termelnek. E tulajdonságok összessége garantálja a jobb kezelhetőséget. A HF 100 G keményfém maró megfelel a DIN 8032 szabványban meghatározott követelményeknek, és hozzájárul a magas szintű munkahelyi biztonsághoz.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.