HF 100 F Keményfém marók

HF 100 F keményfém maró öntvényekhez

A HF 100 F keményfém maró csúcsíves kialakítású, amelyet öntvények professzionális megmunkálására terveztek. A keményfém marót olyan alkalmazásokhoz használják, mint például - acél, - nemesfém, - nagy hőállóságú anyagok és - öntöttvas marása.

Kiváló minőségű, széleskörű alkalmazási területre alkalmas keményfém maró. A termék számos változatban, különböző átmérővel és vágással, valamint többféle hosszúságban kapható.

Tökéletes választás számtalan alkalmazáshoz

A Klingspor HF 100 F keményfém maró jellegzetes formája miatt ideális választás a legkülönbözőbb öntvények precíziós megmunkálásához. A felhasználó ezenfelül a garantált minőség előnyeit is élvezheti. A minőségellenőrzés minden egyes forrasztási varrat ellenőrzését magában foglalja, mely különösen hosszú élettartamot biztosít ennek a terméknek, és maximális biztonságot nyújt a használat során.

Kiváló minőségű eredmények a megfelelő fogazási móddal

A Klingspor HF 100 F keményfém maró standard -, alumínium - és Mega-Seller fogazással kapható. Az standard fogazást (Cut 2) általános felhasználásra, finom megmunkáláshoz használják. Az alumínium fogazás (Cut 3) magas anyagleválasztást és csekély eltömődést tesz lehetővé. Különösen ajánlott lágy és kenődő anyagokhoz, például alumíniumhoz vagy más nemesfémekhez. Végül a Mega-Seller vagy keresztfogazás (Cut 6) a jobb kezelhetőségével tűnik ki, alacsony rezgésszint és kisebb forgács jellemzi. A Klingspor a katalógusában a keményfém marók minden egyes változatához megadja a megengedett és az optimális fordulatszámot is. A fej átmérő és a megmunkálandó anyag minden egyes kombinációja saját optimális fordulatszám-tartományt jelöl, amelynek betartása kötelező! A maximálisan megengedett fordulatszámot soha nem szabad túllépni! A fordulatszám-előírások betartása minden körülmények között optimális eredményt biztosít, megóvja a marót az idő előtti kopástól és kiküszöböli a biztonsági kockázatot.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.