HF 100 C Keményfém marók

HF 100 C - keményfém marók síkok, kontúrok és ívek megmunkálására

A Klingspor kínálatában számos marókialakítás megtalálható sík és lekerekített felületek megmunkálásához. A HF 100 C maró univerzális használatra alkalmas és jó választás az - acélból, - nemesfémből, - nagy hőállóságú anyagból és - öntöttvasból készült felületek és kontúrok professzionális csiszolásához**.

A marók, kis méretük miatt, a nehezen hozzáférhető helyek megmunkálásához ideális. A lehető legjobb anyageltávolítás érdekében a keményfém marók különböző "fogazásokkal" és fejméretekkel készülnek.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek a különböző fogazástípusoknak köszönhetően

A marók kiváló választás a felületek megmunkálásához és a hegesztési varratok felületi kiegyenlítéséhez, valamint a sík és lekerekített kontúrok megmunkálásához és a sugarak pontos alakításához. A megfelelő keményfém maró kiválasztása a munkadarab méretétől és a megmunkálandó anyagtól függ. A kiválasztott fogazástól függően a szerszám jó befejező tulajdonságokkal rendelkezik (2. fogazás) vagy kiváló vágási teljesítményt ér el (6. fogazás). A kontúrok vagy ívek precíziós megmunkálásához a hengeres vagy gömb alakú marók különböző méretei ajánlottak.

Hosszú élettartam a precíz ellenőrzésnek köszönhetően

Minden keményfém marót szállítás előtt 100%-os ellenőrzésnek vetünk alá, hogy megállapíthassuk, hogy a munkadarab hibátlan állapotban van. Az ellenőrzés magában foglalja a hegesztett kötés alapos vizsgálatát. Mivel minden raktárból kikerülő termék garantáltan hibátlan, a HF 100 C keményfém maró - csakúgy, mint a Klingspor által gyártott összes többi szerszám és munkaeszköz - hosszú élettartamot biztosít és megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A keményfém maró tökéletesen működik hajlékony tengellyel, amelyet ideális esetben fordulatszám-szabályozással kell ellátni.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.