HF 100 A Keményfém marók

HF 100 A keményfém maró - univerzálisan használható szerszám a fémmegmunkálásban

A HF 100 A keményfém maró hengeres alakja ideális felületcsiszoláshoz,
- öntöttvasból, - lágyacélból, - nagy hőállóságú anyagokból és - színesfémből készült felületek csiszolásához.

A HF 100 A maró homlokfogazás nélkül készül.

Az anyaghoz tökéletesen illeszkedő marószerszám

Az ideális marási eredmények számos paramétertől függnek. Ezért a fogak számát és alakját, valamint a koncentricitást, a spirálszöget és a dőlésszöget optimálisan egymáshoz kell igazítani. A Klingspor HF 100 A maró különböző méretekben és különböző típusú fogazással (2,3,6) áll rendelkezére a választékban, így számos feladathoz alkalmazható. A (2) standard fogazást , általános felhasználásra, finom megmunkáláshoz tervezték. A (6) keresztfogazással ellátott keményfém marók biztosítják a nagy anyagleválasztási sebességet, megakadályozva a rövid forgácsok kialakulását és a maró idő előtti eltömődését, ami gyors anyagleválasztást eredményez. A (3) "aluminium" fogazású hengeres marótolyan puha és hosszú forgácsolású anyagokra tervezték, mint az alumínium. A fogazás egyedi geometriája megakadályozza a keményfém maró idő előtti eltömődését.

Tartós, biztonságos, garantált minőség

§A Klingspor keményfém marók csak a legkiválóbb anyagokból készülnek. Ráadásul szigorú minőségellenőrzésnek is alávetik őket. A 100%-os ellenőrzés során minden hegesztési varratot és a marók koncentricitását ellenőrzik, így biztosítva a hosszú élettartamot és mindenekelőtt a termék biztonságát. A munkavédelem másik fontos előfeltétele a maximális sebességre vonatkozó előírások betartása. Minél nagyobb a marófej átmérője, annál kisebb a megengedett fordulatszám.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.