Keményfém marók

Munkafázis
Gép
Termékcsoport
Keményfém marók
Átmérő/mm
Hosszúság/mm
Szárátmérő/mm
Szár hosszúság
Építési forma
Fogazat

Hatékony marás, a felületek és formák megfelelő igazítása

A Klingspor termékválasztékában szereplő keményfém marók rendelkeznek mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyeket az igényes felhasználók értékelnek. A Klingspor termékeknél elérhető különböző fogazások és méretek lefedik az igényeket minden munkafolyamathoz. A felhasználók profitálhatnak a keményfém marók magas minőségéből, valamint a széles termékválasztékból, amelyek garantáltan megfelelő megoldást kínálnak mindenféle igényes feladathoz. A termékek általános előnyei közé tartozik a kivételes agresszivitás és vágási teljesítmény, valamint a jobb forgácseltávolítás és a szerszámot és a munkadarabot érő kisebb hőterhelés. A keményfém marók vásárlói a Klingspor-t részesítik előnyben.

Keményfém marók megfelelő fogazással mindenféle alkalmazáshoz

A Klingspor által forgalmazott keményfém marók többek között standard-, kereszt- és nagy teljesítményű fogazással kaphatók. A mindennapi feladatokhoz és számos alkalmazáshoz a legjobb választás a standard fogazással ellátott keményfém maró. A Klingspor standard fogazású keményfém marója kiváló végső felületminőséget eredményez.

Az alumínium fogazású maró a megfelelő választás, amikor a felhasználóknak lágy és hosszú forgácsú anyagokat kell megmunkálniuk. Az alumínium és más színesfémek mellett ezek közé az anyagok közé tartozik a műanyag is. A felhasználó a magas anyag leválasztás és a csekély eltömődés előnyeit élvezheti.

A keresztfogazás (Mega-Seller) általános alkalmazásokhoz is alkalmas, és további előnye a jobb kezelhetőség és a rendkívül rövid forgács képződés. Ráadásul ez a szerszám kényelmesen, alacsony rezgésszinten használható.

A nagy teljesítményű "acél" fogazás acél megmunkálására optimalizált fogazással rendelkezik. Ez a fajta keményfém marás a standard fogazásnál lényegesen nagyobb mértékű anyagleválasztást biztosít.

A nagy teljesítményű "INOX" fogazás tökéletesen alkalmas az ausztenites, valamint a rozsda- és saválló nemesacélok megmunkálásához. Ez a fogazás a standard fogazáshoz képest jelentősen magasabb forgácsolási teljesítménnyel bír. Ez a speciálisan optimalizált vágógeometriának tulajdonítható. További előnye a szerszám és a munkadarab kisebb termikus terhelése.

Rendkívül sokoldalúan alkalmazható számos különböző anyaghoz és alkalmazáshoz

A Klingspor termékkínálatában szereplő keményfém marók ideális termékek a hajlékony tengelyű csiszolókhoz és más szabványos gépekhez. Sokoldalúságuk kulcsa a sokféle anyaghoz való felhasználhatóságuk. Ezek közé tartoznak

  • Acél
  • Fém
  • Műanyag

Különböző formákban és méretekben, homlokfogazással és anélkül is kaphatók. A fecskefarok alakú és homlokfogazás nélküli keményfém marót például a Klingspor a nehezen hozzáférhető belső élek megmunkálásához ajánlja. A csúcsíves keményfém marók elengedhetetlenek a sorjázási munkákhoz, és ideális szerszámok a furatok és hornyok megmunkálásához. A hengeres marók homlokfogazással a zsákfuratok és a belső kontúrok homlokfelületeinek megmunkálására készültek. Összefoglalva, minden típusú munkához van megfelelő keményfém maró.

Az ezekkel a szerszámokkal elvégezhető munkafolyamatok közé tartozik az élek letörése és a furatok sorjátlanítása. Azok, akiknek többféle keményfém maróra van szükségük, és azokat egy helyen szeretnék tárolni, választhatják a keményfém maró-készletet. Különböző specifikációjú keményfém marók egy biztonságos tárolódobozban a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz mindig kéznél lesznek.