DZ 100 RR Szűkítő gyűrű

DZ 100 RR fogazott szűkítő gyűrűk a Klingspor-tól - mindig a megfelelő átmérő

A Klingspor által gyártott DZ 100 RR szűkítő gyűrűk tökéletes kiegészítői a gyémánt vágókorongoknak.

A különböző magasságban, átmérőkben kaphatók. A széles választék lehetővé teszi, hogy a felhasználó szinte minden sarokcsiszolóval kombinálhassa a vágókorongokat.

A furat átmérőjének csökkentése - hogy a csiszolókorong illeszkedjen a sarokcsiszolóhoz

A gyémántvágó korongok gyártói elsősorban arra összpontosítanak, hogy a leggyakoribb méretekhez illeszkedő korongokat állítsanak elő. A gyors szállítás biztosítása érdekében is kedvezőbb, ha csak a leggyakoribb termékeket tartják raktáron. Előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor a rendelkezésre álló csiszolóanyag nem rendelkezik olyan méretekkel, amelyek illeszkednének egy adott sarokcsiszolótípushoz. Előfordulhat, hogy a raktárkészleten lévő, meglévő prémium minőségű vágókorongok már nem kompatibilisek az új sarokcsiszolóval. A DZ 100 RR szűkítő gyűrűket pontosan ezekre a felhasználási esetekre tervezték: A vágókorongot gyorsan alakítják át a megfelelő furathoz illeszkedőre. A DZ 100 RR fogazott szűkítő gyűrű pontosan illeszkedik a korong furatába - lehetővé téve a gyors furatcsökkentést minimális erőfeszítéssel. A DZ 100 RR szűkítő gyűrűnek köszönhetően a vágókorongok tökéletes pontossággal rögzíthetők a gépbe.

Fogazás a jobb tapadásért és a biztonságos fogásért

A DZ 100 RRszűkítő gyűrűk külső éle finom fogazással van ellátva. Ez megakadályozza, hogy a gyűrű a korongon belülre csússzon, és fokozottabb tapadást biztosít. A korong felszerelése előtt a felhasználó a szűkítő gyűrűt a használni kívánt korongra nyomja vagy behajtja. A szűkítő gyűrűt választó felhasználóknak figyelembe kell venniük, hogy a szűkítő gyűrűnek vékonyabbnak kell lennie, mint a munkadarab, és csak a centrírozásra szolgál. Ellenkező esetben a korong nem lesz megfelelően rögzítve - esetleg meglazulhat vagy akár meg is fékeződhet.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.