DT 902 B Special Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Régi beton, Vasalt régi beton

Alkalmas nedves és száraz használatra lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Special
Szegmens széles foghézagú
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Régi beton
Vasalt régi beton
Felhasználási területek
Útépítés

A Klingspor nagyméretű gyémánt vágókorongja a DT 902 B Special - vasbetonhoz is alkalmas

A Klingspor a DT 902 B Special nagyméretű gyémánt vágókorong , amely fugavágógépen használható, olyan szerszámot kínál, amely kiváló teljesítményt nyújt

  • régi beton és
  • vasalt régi beton esetén.

Ez a vágókorong a vasalt betonon is kiemelkedően jól teljesít. Különböző átmérők széles választékában kapható, hogy a különböző méretű fugavágókkal való kompatibilitást biztosítsa.

Gyors munkavégzés: széles foghézag és nagy agresszivitás

A Klingspor DT 902 B Special nagyméretű gyémánt vágókorong széles foghézaggal rendelkezik. Az ilyen széles foghézag nagy előtolási sebességet és ennek következtében gyors vágási sebességet tesz lehetővé. Ezért az ezzel a vágókoronggal dolgozó felhasználók képesek lesznek hosszú fugákat is pillanatok alatt keményített betonba vágni. A DT 902 B Special fugavágóval való használatra lett tervezve, és rendkívül agresszív és kivételesen jó vágási teljesítmény jellemzi. Egy másik lényeges tulajdonsága a meghosszabbított élettartam, amely kulcsfontosságú szempont, amely befolyásolja a vállalat által használt szerszámok összköltségét.

A különleges teljesítményosztályba tartozó szerszámok: Különösen kemény munkákhoz és folyamatos használathoz

A Klingspor 900-as termékcsaládjának megfelelő Special teljesítményosztályba sorolt DT 902 B Special nagyméretű gyémánt vágókorong egy nagy teljesítményű szerszám. Még a legnagyobb kihívást jelentő munkákhoz is használható, és még az erősen vasalt betonon való használat során is kiemelkedő vágási teljesítményt nyújt. A Special teljesítményosztály a Klingspor legmagasabb teljesítménykategóriája. E kategória alatt található a Supra osztály, amely a mindennapi használatra is alkalmas szerszámokat tartalmazza, valamint az Extra teljesítményosztály, amely az ideiglenes használatra tervezett szerszámokat tartalmazza. A szükséges biztonságot mindezen osztályokban az európai biztonsági szabványnak való megfelelés és az oSa irányelveknek megfelelő tesztelés biztosította. Az oSa rövidítés a csiszolószerszámok biztonságáért felelős szervezetet jelenti, amelyet a csiszolóanyagok és csiszolószerszámok neves európai gyártói alapítottak. A Klingspor DT 902 B Special nagyméretű gyémántvágó korongja is megkapta az oSa minőségbiztosítási pecsétjét.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.