DT 902 A Special Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Aszfalt, homokkő, Friss beton, Esztrich

Alkalmas nedves és száraz használatra Nincs alámetszési hatás Kiszélesített védőszegmens Kiszélesített védőszegmens részletes nézete 12 mm szegmens magasság lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Special
Szegmens széles foghézagú
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Aszfalt
homokkő
Friss beton
Esztrich
Felhasználási területek
Mélyépítés
Útépítés

Nagyméretű gyémánt vágókorong - DT 902 A Special a fugavágóhoz

A DT 902 A Special nagy gyémánt vágókorong minden szabványos padlóburkolatba vág fugát:

  • aszfalt,
  • homokkő,
  • friss beton és
  • esztrich.

A leggyakoribb fugavágókkal kompatibilis, és különösen aszfalton való használat során valósítja meg erőteljes potenciálját. A 300 mm és 500 mm közötti méretekben kapható, 25,4 mm átmérőjű rögzítőfurattal rendelkezik.

Nagy előtolási sebesség: Védőszegmensek, széles vágónyílás

A professzionális használatra szánt nagyméretű gyémánt vágókorongnak nagy sebességgel és kitartással kell tudnia vágni. Ezért a Klingspor a DT 902 A Special típust extra magas, 12 mm-es védő szegmensekkel szerelte fel, amelyek széles bemenettel vannak ellátva. A védőszegmensek megbízhatóan védik a magot a domború csiszolás ellen, és megakadályozzák a szegmensek leszakadását. A széles csiszolónyílás biztosítja a csiszolópor bőséges eltávolítását, és 100 m/s maximális sebességet tesz lehetővé. Ez gyorsabb előtolási sebességet is biztosít. A nagyméretű gyémánt vágókorong DT 902 A Special a Klingspor 900 Special prémium teljesítményosztályának tagja. Ez azt jelenti, hogy extrém körülmények között is alkalmas professzionális használatra. A nagyméretű gyémánt vágókorong nagyfokú agresszivitást kínál, első osztályú élettartammal kombinálva. A nagyméretű gyémánt vágókorong DT 902 A Special mindig hibátlan vágási eredményt nyújt - még állandó terhelés mellett is. Megfelel az EN 13236 biztonsági szabványnak. Ezen felül a Klingspor garantálja az oSa irányelvek szigorú követelményeinek való megfelelést.

Csúcsteljesítmény aszfalton a fugavágóval kombinálva

A Klingspor a kiváló minőségű prémium szerszámaihoz használt gyémántokat kizárólag megbízható gyártóktól szerzi be. A nagy hagyományokkal rendelkező és világszerte sikeres vállalat így garantálni tudja, hogy a nagyméretű gyémánt vágókorong DT 92 A Special a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtja.
A Klingspor más nagyméretű gyémántvágó korongokat is forgalmaz alternatívaként: A DT 602 A Supra nagyméretű vágókorong ugyanúgy alkalmas fugavágógépen és benzines fűrészeken való használatra, és 25,4 mm és 20 mm átmérőjű furatokkal kapható. A DT 612 A Supra nagyméretű vágókorong szintén párosítható fugavágóval és benzines fűrésszel, és 25,4 mm-es furattal rendelkezik. A DT 910 A Special nagyméretű vágókorong garantálja a zökkenőmentes vágási teljesítményt. Kizárólag fugavágóval való használatra tervezték, és 25,4 mm-es furattal rendelhető.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.