DT 900 U Special Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Építőanyagok, Beton, Vasalt régi beton, mészhomokkő, Gránit

Sokoldalú
Alkalmas nedves és száraz használatra lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Special
Szegmens szűk/széles foghézagú
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Építőanyagok
Beton
Vasalt régi beton
mészhomokkő
Gránit
Felhasználási területek
Kertészet és tájépítés
Terméskőüzemek
Téglagyár/klinkertéglagyár
Útburkolat-készítő üzemek

A DT 900 U Special nagyméretű gyémánt vágókorong univerzális használatra

A DT 900 U Special egy nagy teljesítményű, nagyméretű gyémánt vágókorong, amely agresszivitását és élettartamát tekintve magas minőségű. Ez a professzionális szerszám tökéletes könnyedséggel vágja át a különböző építőanyagokat, úgy mint:

  • beton,
  • vasbeton,
  • meszes homokkő és
  • gránit.

Nagy teljesítményű szerszám a legmagasabb minősítéssel

§A 300 mm átmérőjű, 6400 fordulat/perc megengedett fordulatszámú vágókorong rendkívül nagy vágási sebességgel működik, így a legtisztább vágásokat biztosítja.Ez azt jelenti, hogy még a porózus vagy puhább anyagok is tökéletesen vághatók. A terméket asztali fűrésszel együtt használják. Magas és mély építkezéshez, fúráshoz vagy fűrészeléshez, akár kert- és tájépítéshez használják, a DT 900 U Special rendkívül széleskörű felhasználási lehetőséget kínál a professzionális felhasználáshoz. Ráadásul minden Klingspor termék megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak. Ebben az esetben az alkalmazandó szabványok az oSa által megállapított és a DIN EN 13236 szabványban meghatározott szigorú biztonsági követelmények.

Sokoldalú és univerzálisan alkalmazható

A nagyméretű gyémánt vágókorong 300 és 500 mm közötti átmérőben kapható. A Klingspor vágókorongokon látható jelölések olyan fontos információkat tartalmaznak, mint az alkalmazási terület, a termékcsalád, a maximális értékek vagy a biztonsági utasítások. A Klingspor saját gyémánt vágókorongjainak gyártása több éves kutatás és fejlesztés eredménye.

Special teljesítményosztály professzionális felhasználásra

A DT 900 U nagyméretű gyémánt vágókorongot kifejezetten gyárban vagy építkezésen történő professzionális használatra fejlesztették ki. A Special teljesítményosztály kiemelkedő vágási teljesítményt és élettartamot jelent. A vágókorong szabványos fogazása gyors előtolási sebességet és kiváló vágási teljesítményt biztosít. A vágókorong még a legkeményebb körülmények között is megfelel a legmagasabb követelményeknek. Erőteljes és megbízható - ezek a Klingspor vágókorongjai.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.