DT 900 U Special Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Építőanyagok, Beton, Vasalt régi beton, mészhomokkő

Turbó szegmens
Alkalmas nedves és száraz használatra Turbószegmens 12 mm szegmens magasság lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Special
Szegmens turbószegmens
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Építőanyagok
Beton
Vasalt régi beton
mészhomokkő
Kemény kőzet
Felhasználási területek
Fűtés, szaniter
Kertészet és tájépítés
Szárazfalazat-készítés
Villanyszerelők, Elektromos berendezés
Építési vállalkozó
Építészet
Építő telep

A DT 900 U Special gyémánt vágókorong - maximális kitartás, kiváló minőség

A Klingspor DT900 U Special gyémánt vágókorong agresszív. A borotvaéles és titánbevonatú gyémántok kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtanak a

  • építőanyagok,
  • beton,
  • régi beton,
  • vasalt régi beton,
  • meszes homokkő és
  • szinte bármilyen más típusú kemény kő vágásakor.

A DT900 U Special gyémánt vágókorongot úgy tervezték, hogy a határértékek határán teljesítsen és hosszú élettartamot biztosítson. Mivel 22,23 mm-es furattal rendelkezik, szinte minden szabványos sarokcsiszolóra illeszkedik. Ha a rögzítés átmérője kisebb, a DZ 100 RR szűkítő gyűrű segítségével kivételesen biztonságos csatlakozást biztosít.

Turbó szegmensek: Rendkívül nagy vágási sebesség szinte minden építőanyagon

A speciális turbó szegmensek rendkívül nagy vágási sebességet tesznek lehetővé szinte minden kemény anyagtípuson. Eközben a magban lévő bevágások hatékonyan megakadályozzák a magas hőmérséklet kialakulását. Az eredmény pontos vágások. A DT900 U Special gyémánt vágókorong még akkor is tökéletes megbízhatósággal teljesít, ha extra rideg anyagok vagy acélmerevítők vágására használják a vasalt betonban. A sarokcsiszolóval végzett órákig tartó munka gyakran fáradtságot okoz. Nem így a DT900 U Special gyémánt vágókorong esetében: Rendkívüli agresszivitásának köszönhetően nagy könnyedséggel és pontossággal vezethető. A DT900 U Special gyémánt vágókorong nem ismer kompromisszumot a biztonság terén: Amellett, hogy megfelel az EN 13236 európai biztonsági szabványnak, az oSa irányelvekben meghatározott szigorú követelményeknek is megfelel.

Garantáltan összehasonlíthatatlan minőség: A Klingspor DT 900 U Special gyémántvágó korongja

A DT900 U Special gyémánt vágókorong a Klingspor 900 Special sorozatának terméke. Ez a termékcsalád a magasabb minőség megtestesítője, és a legkeményebb körülmények közötti folyamatos használatra lett tervezve. A Klingspor szakértői ezt a minőséget folyamatosan ellenőrzik a teljes gyártási folyamatot kísérő gyártási ellenőrzésekkel. A tanúsított nyersanyagoktól a teljesen legyártott vágókorongokig. Minden lépésnek meg kell felelnie a szigorú kritériumoknak. A kivételesen hosszú élettartam garantálása érdekében a Klingspor kizárólag saját gyártóüzemében gyártja a termékeket. Ez biztosítja, hogy a DT900 U Special gyémánt vágókorong mindig ugyanúgy teljesítsen, mint amit a Klingspor ígér.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.