DT 900 FT Special Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Finom kőáru, Cserép, Fényezett kályhacserép, Gránit

Alkalmas nedves és száraz használatra Turbószegmens
Tulajdonságok
Osztály Special
Szegmens turbó folyamatos
Kivitel szinterezett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Finom kőáru
Cserép
Fényezett kályhacserép
Gránit
Felhasználási területek
Csempézők
Kertészet és tájépítés
Konyhakészítő

DT 900 FT Special gyémánt vágókorong

A Klingspor DT 900 FT Special professzionális vágókorongja, amelyet sarokcsiszolókra terveztek, rendkívül igényes alkalmazásokhoz készült, és kiváló eredmények érhetők el a - kőáru, - csempe, - mázas kályhacsempe és - gránit megmunkálása során.

A mindössze 1,4 milliméteres vékony korong, valamint a folyamatos vágóél turbó fokozattal garantáltan tiszta és kitörésmentes éleket eredményez, hibátlan megjelenést eredményezve a munkadarab látható területein. A korong és a vágóél robusztus és hosszú élettartamú kialakítása lehetővé teszi a gránit könnyű vágását is - az anyag nagy sűrűsége és ebből adódó keménysége ellenére.

A Klingspor Special termékcsaládja

A 900-as termékcsalád részeként kínált DT 900 FT Special gyémánt vágókorong a Klingspor legnagyobb teljesítményű szerszámai közé tartozik. Ideális választás a legkeményebb munkákhoz, a legjobb vágási teljesítménye, a maximális agresszivitása és a hosszú élettartama miatt. A használat során a vágókorong teljesítményére és a megbízhatóságára vonatkozó szigorú követelmények nem jelentenek problémát - és az eredmény mindig makulátlan és meggyőző. A termék legfontosabb minőségi és teljesítményjellemzője a folyamatos vágóél turbó fokozattal, mivel rendkívül sima működésének köszönhetően tiszta éleket és precíz munkát biztosít. A gyémánt vágókorong greslapokhoz**, csempékhez és gránithoz készült, és különböző átmérőkkel vásárolható meg, hogy ügyfeleink megtalálják a számukra megfelelőt.

A Klingspor gyémánt szerszámok előnyei

§A Klingspor folyamatos kutatási és fejlesztési erőfeszítései garantálják a gyémánt vágókorongok és a Klingspor által gyártott összes többi szerszám kivételes teljesítményét. A vágóél és a fémtest tökéletes illeszkedése garantálja a konrongok magas minőségét és egyben megteremti a maximális teljesítmény alapját. A DT 900 FT Special gyémánt vágókorong professzionális környezetben való használatra alkalmas, és különösen jól teljesít kemény és törékeny ásványi alapú anyagokon. A DIN EN 13236 szabványban meghatározott követelményeknek és a szigorú oSa irányelveknek egyaránt megfelelve, a Klingspor termékei magas szintű biztonságot és garantáltan kiváló munkateljesítményt nyújtanak a felhasználók számára.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.