DT 900 FP Special Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Kemény járólapok, Porcelán, Kemény fali csempék, Kemény finom kőáru, Kerámia

Alkalmas nedves és száraz használatra
Tulajdonságok
Osztály Special
Szegmens spec. geometriájú folyamatos vágóél
Kivitel szinterezett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Kemény járólapok
Porcelán
Kemény fali csempék
Kemény finom kőáru
Kerámia
Felhasználási területek
Csempézők
Kertészet és tájépítés
Konyhakészítő

DT 900 FP Special gyémánt vágókorong

A DT 900 FP Specialgyémánt vágókorong a professzionális szerszámok azon csoportjába tartozik, amely a teljesítmény és a megbízhatóság tekintetében mindig megfelel a legmagasabb követelményeknek - még akkor is, ha a legigényesebb munkákhoz használják nap, mint nap. A folyamatos perem speciális geometriával lehetővé teszi, hogy a korong hatalmas vágási sebességgel működjön. Ennek eredményeként a korong tökéletesen vágott éleket eredményez, és kivételesen hosszú élettartammal is lenyűgöz. Az extravékony korong különösen népszerű a burkolók körében. Általánosan használható - kemény csempék (fal- és padlólapok egyaránt), - kemény finomcserép, - porcelán és - kerámia megmunkálásához.

A DT 900 FP Special gyémánt vágókorong további előnyei

A Klingspor minden gyémánt vágókorongot saját maga gyárt. Ez számos előnnyel jár: Egyrészt a házon belüli gyártás biztosítja, hogy a korong magja és a peremének kialakítása tökéletesen illeszkedjen egymáshoz. A saját gyártás biztosítja továbbá, hogy a korongok gyártását és minőségét folyamatosan ellenőrzik. A Klingspor által gyártott valamennyi vágókorong megfelel az oSa irányelveknek és az EN 13236 európai biztonsági szabványnak. Ezért a felhasználó mindig teljes mértékben számíthat a változatlan minőségre és a lehető legnagyobb munkahelyi biztonságra.

Milyen specifikációk találhatók a Klingspor vágókorongokon?

A színkód jelzi, hogy a gyémánt vágókorong milyen anyagokhoz alkalmas. A csempéhez való vágókorongot például a zöld szín jelöli. A színkódolás segítségével a felhasználó rendkívül gyorsan és egyszerűen megállapíthatja, hogy a vágókorong mely anyagokhoz való. A extravékony vágókorong helyes felszerelését segíti a korongra nyomtatott nyíl, amely a helyes haladási irányt jelzi. A felhasználó a korongra nyomtatott piros színű sávban a maximálisan megengedett motorfordulatszámra és a maximális működési sebességre vonatkozó információkat is megtalálja. A piktogramok a koronggal végzett munka során kötelezően viselendő egyéni védőfelszerelésre hívják fel a figyelmet. A gyémántvágó korongokkal végzett munkához feltétlenül szükséges kesztyű, védőmaszk, fülvédő és védőszemüveg. A munkavégzés megkezdése előtt a felhasználónak kb. 30 másodpercig üresjáratban kell hagynia a vágókorongot, hogy meggyőződjön a helyes felszerelésről.

Szűrők törlése
Átmérő/mm Furat/mm Vmax m/s Max. ford./perc Szegmens szélesség/mm szegmens magasság/mm szél kialakítás
115
Átmérő
22,23
Furat
80
Vmax
13 300
Max. ford./perc
1,4
Szegmens szélesség
10
szegmens magasság
Folyamatos vágóél speciális geometriával
szél kialakítás
125
Átmérő
22,23
Furat
80
Vmax
12 200
Max. ford./perc
1,4
Szegmens szélesség
10
szegmens magasság
Folyamatos vágóél speciális geometriával
szél kialakítás
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.