DT 900 FL Special Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Fali csempék, Járólapok, Porcelán, Kerámia, Márvány, Finom kőáru

Alkalmas nedves és száraz használatra
Tulajdonságok
Osztály Special
Szegmens folyamatos vágóél, lézer bevágásokkal
Kivitel szinterezett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Fali csempék
Járólapok
Porcelán
Kerámia
Márvány
Finom kőáru
Felhasználási területek
Csempézők
Kertészet és tájépítés
Terméskőüzemek

Első osztályú pontosság a nagy gyémánt vágókoronggal DT 900 FL Special

A nagy gyémánt vágókorong DT 900 FL Special a Klingspor terméke, amely a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtja. Ez a gyémánt vágókorong széleskörű alkalmazási területtel nyűgözi le a felhasználót. Olyan anyagokon használható, mint

  • falicsempék,
  • padlólapok,
  • porcelán,
  • kerámia és
  • márvány.

Még a kemény csempék és hasonlóan rugalmas anyagok sem jelentenek kihívást ennek a nagy teljesítményű eszköznek.

Széleskörű felhasználási terület professzionális használatra

Ez a gyémánt vágókorong - az asztalos fűrészeken való széleskörű felhasználás mellett - további kiemelkedő jellemzői a magas agresszivitás és a hosszú élettartam. A Klingspor által a "Speciális" teljesítményosztályban elérhetővé tett termékek olyan professzionális szerszámok, amelyek a kiváló vágási teljesítményt páratlan tartóssággal ötvözik. A nagy gyémánt vágókorong minden követelménynek megfelel - még a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazásoknál is. A mindennapi használatban a DT 900 FL Special kivételes megbízhatósággal és állandóan magas minőséggel tűnik ki.

Megbízható és erőteljes - a DT 900 FL Special

A DT 900 FL Special fogazata folytonos peremmel és lézervágott nyílásokkal rendelkezik. Ez a perem tiszta éleket biztosít, és nagy pontosságú munkát tesz lehetővé még olyan kemény anyagokon is, mint a kemény csempe vagy a márvány. A DT 900 FL Special kifejezetten professzionális használatra, burkolók vagy gipszkartonszerelők számára készült, és az építkezéseken elterjedt eszköz. A Klingspor hosszú évek óta a kutatásba és fejlesztésbe történő befektetései mostanra lehetővé tették, hogy a vállalat folyamatosan innovatív és nagy teljesítményű szerszámokat dobjon piacra, amelyek a profik és a hobbi mesteremberek számára egyaránt előnyösek.

Tanúsított minőség a biztonságos munkavégzésért

A Klingspor minden tevékenységének középpontjában a biztonság és a munkavállalók védelme áll. Minden szerszám megfelel a legújabb oSa irányelveknek, valamint az EU által kiadott biztonsági előírásoknak. A gyémánt vágókorong közepére nyomtatva minden lényeges információ megtalálható, amely a szerszám megfelelő használatához szükséges. Ezen kívül a színes pereme jelöli azt az alkalmazási területet, amelyre a **nagy gyémánt vágókorong" használható.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.