DT 900 B Special Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Vasalt régi beton, Beton

Beton, vasbeton
Alkalmas nedves és száraz használatra 12 mm szegmens magasság lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Special
Szegmens standard
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Vasalt régi beton
Beton
mészhomokkő
Építőanyagok
Felhasználási területek
Betonüzemek
Kertészet és tájépítés
Építészet

DT 900 B Special gyémánt vágókorong - professzionális szerszámok sarokcsiszolókhoz

A Klingspor DT 900 B Special gyémánt vágókorong lehetővé teszi a legnehezebb anyagok megbízható vágását is. A korongot sarokcsiszolóra tervezték, és

  • elsőrangú vágási teljesítmény,
  • gyors vágási sebesség és
  • rendkívül hosszú élettartam jellemzi.

A DT 900 B Special gyémánt vágókoronggal vasalt beton, vasbeton és mészhomokkő, valamint számos más építőipari anyag vágása tökéletes megbízhatósággal és biztonsággal végezhető. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ez a gyémánt vágószerszám minden építkezési készlet elengedhetetlen része, és számos szakma számára vonzó.

Titánbevonatú gyémántok

A DT 900 B Special gyémánt vágókorong páratlan vágási teljesítménye a titán bevonatú turbó szegmenseknek köszönhető. Ez teszi lehetővé a nagy vágási sebesség elérését még vasbetonon is - így a munka a lehető legnagyobb hatékonysággal és eredményességgel végezhető. Ez a gyémánt vágókorong kivételesen magas élettartammal rendelkezik - akárcsak a Klingspor 900-as termékcsaládjába tartozó összes szerszám -, ezért rendkívül gazdaságos és még a legnehezebb körülmények között is könnyedén használható. Mivel a korong többféle méretben kapható, minden vásárló megtalálja az ideális szerszámot a tökéletes vágáshoz, bármilyen típusú alkalmazáshoz. Ez a gyémánt vágókorong alkalmas bontási és helyreállítási munkák során, valamint nyílások és lyukak készítéséhez vasbetonban és vasalatlan betonban, vagy mészhomokkőből készült anyagok esetében.

Biztonságos munkavégzés a Klingspor által gyártott gyémánt szerszámokkal

A maximális megbízhatóság és biztonság érdekében a Klingspor saját gyártású DT 900 B Special gyémánt vágókorongot* gyárt. A saját gyártás biztosítja a teljesítmény optimalizálását a folyamatos továbbfejlesztés révén, a mag és a szegmensek tökéletes illeszkedését, valamint a DIN EN 13236 és az oSa irányelvekben meghatározott valamennyi vizsgálati és gyártási előírás betartását. Csak azok a szerszámok kapják meg a szervezet védjegyét, amelyek megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak. A tanúsított termékek magas szintű biztonságot nyújtanak a használat során.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.