DT 612 UT Supra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Építőanyagok, Beton, Vasalt régi beton, mészhomokkő

Turbó szegmens
Alkalmas nedves és száraz használatra Turbószegmens 12 mm szegmens magasság lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens turbószegmens
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Építőanyagok
Beton
Vasalt régi beton
mészhomokkő
Felhasználási területek
Fűtés, szaniter
Kertészet és tájépítés
Szárazfalazat-készítés
Villanyszerelők, Elektromos berendezés
Építési vállalkozó
Építészet
Építő telep

DT 612 UT Supra gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz

A Klingspor gyémánt vágókorongot DT 612 UT Supra kifejezetten sarokcsiszolóval történő használatra tervezték. A szerszám agresszív vágási és csiszolási teljesítményének köszönhetően kiválóan alkalmas - beton, - vasalt beton, - vasbeton építőanyagok, - meszes homokkő

  • és egyéb építőanyagok megmunkálására. A speciális turbó szegmensek lehetővé teszik, hogy ez a termék rendkívül gyors vágási sebességet érjen el, miközben a legtöbb kemény anyagot átvágja. Ezek a szegmensek hosszú élettartamot is biztosítanak ennek a vágókorongnak - még vasbeton vágásakor is.

Professzionális szerszámok Supra minőséggel

A gyémánt vágókorong DT 612 UT a Klingspor kiváló minőségű Supra termékosztályába tartozó szerszám. Az ebbe a minőségi szegmensbe tartozó termékeket a kivételes ár-érték arány és a minőség egyedülálló kombinációja különbözteti meg, amely garantáltan kiemelkedő megbízhatóságot és teljesítményt biztosít. Ezek a tulajdonságok teszik a vágókorongot a sarokcsiszoló tökéletes kiegészítőjévé a mindennapi használat során. A vágókorong többféle átmérőben kapható. Ezzel a koronggal való munkavégzéskor a felhasználónak figyelembe kell vennie, hogy a megengedett maximális fordulatszám a korong nagyobb méretével csökken.

Szigorú biztonsági előírások az átfogó munkahelyi biztonságért

A csiszolószerszámokkal végzett munka során a lehető legnagyobb munkahelyi biztonság biztosítása kiemelkedően fontos tényező. Ezért a csiszológépeken csak akkor szabad vágókorongokat használni, ha azok tökéletesen sérülésmentesek. Ezért a felhasználónak minden használat előtt ellenőriznie kell a gyémánt vágókorongot a sérülések szempontjából.

A legmagasabb minőségi szabványok, beleértve az oSa tanúsító védjegyet is

A Klingspor az Európai Csiszolószerszámok Biztonsági Szervezetének egyik alapító tagja. Tagjai önkéntes szövetségként hozták létre a szervezetet, amely elkötelezett a szigorú minőségi és biztonsági irányelvek betartása mellett, amelyek túlmutatnak az általánosan érvényes szabványokon. A termékeket az általuk nyújtott magas szintű biztonság jellemzi - még akkor is, ha a csiszolószerszám a legszélsőségesebb termikus és mechanikai terhelésnek van kitéve. Ezért viselik a Klingspor által gyártott csiszolószerszámok az oSa tanúsító védjegyet.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.