DT 612 AB Supra Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Aszfalt, Beton

Alkalmas nedves és száraz használatra Kiszélesített védőszegmens részletes nézete Nincs alámetszési hatás Kiszélesített védőszegmens lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens széles foghézagú
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Aszfalt
Beton
Felhasználási területek
Csővezeték-építés
Kertészet és tájépítés
Mélyépítés
Építő telep
Útépítés

DT 612 AB Supra nagyméretű gyémánt vágókorong

A DT 612 AB Supranagyméretű gyémánt vágókorong könnyedén vágja át az aszfaltot, betont és más kemény anyagokat. Olyan gépekhez tervezték, mint a fugavágó és a benzinmotoros vágógép. A termék legkiemelkedőbb jellemzői a széles foghézagú szegmensek, amelyek nagy terhelés esetén is tökéletesen védik a magot. A gyémánt vágókorong egyéb fontos tulajdonságokkal is büszkélkedhet, mint például - nagyfokú agresszivitás, - hosszú élettartam és - gyors vágási sebesség.

A professzionális környezetben történő használat során a DT 612 AB Supra nagyméretű gyémánt vágókorong még a legigényesebb felhasználót is meggyőzi. A Klingspor ezt a terméket különböző átmérőkben kínálja, hogy bármilyen felhasználási esethez kompatibilis legyen. A termék különböző furatméretekkel és szegmensszélességekkel is kapható. Fontos továbbá a maximálisan megengedett sebességek betartása. Ez biztosítja, hogy a termék a lehető legnagyobb biztonság mellett a maximális valós teljesítményt nyújtsa.

Magas szintű biztonságot nyújtó termék

A DT 612 AB Supra nagyméretű gyémánt vágókorong magas szintű biztonságot nyújt a felhasználónak. Az oSa egyik alapító tagjaként a Klingspor hozzájárult a csiszolóanyagok és vágószerszámok biztonságára vonatkozó irányelvek meghatározásához. A DT 612 AB Supranagyméretű gyémánt vágókorong széleskörűen tesztelték, hogy megfelel-e ezeknek az irányelveknek. A felhasználó számára ez nagyobb biztonságot jelent a használat során. A gyémánt vágószerszámok ezen felül az EN 13236, a vonatkozó európai biztonsági szabványnak megfelelően készülnek.

Maximális teljesítmény a mindennapi használat során

A Klingspor Supra teljesítményosztályának tagjaként a DT 612 AB Supra nagyméretű gyémánt vágókorong a professzionális felhasználók számára készült szerszám, amely kiváló ár-érték arányt kínál. A termék így olyan vásárlóknak szól, akik olyan vágókorongot keresnek, amely a robusztus megbízhatóságot nagy teljesítménnyel ötvözi. A Klingspor nagymértékben fektet be a kutatásba és fejlesztésbe, hogy folyamatos fejlesztéseket érjen el termékeiben, amelyek a felhasználó számára valódi értéket jelentenek a mindennapi munkájuk során.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.