DT 612 A Supra Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Aszfalt, homokkő

Alkalmas nedves és száraz használatra Nincs alámetszési hatás Kiszélesített védőszegmens Kiszélesített védőszegmens részletes nézete lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens széles foghézagú
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Aszfalt
homokkő
Felhasználási területek
Csővezeték-építés
Mélyépítés
Építő telep
Útépítés

DT 612 A Supra - a nagyméretű gyémánt vágókorong a kemény munkákhoz

A Klingspor DT 612 A Supra nagyméretű gyémánt vágókorong egy kifejezetten aszfaltra tervezett termék. A legkeményebb munkák megoldására kifejlesztett vágókoronggal a legkülönfélébb építőanyagok megmunkálása . Ezek közé tartozik a

  • aszfalt és a
  • homokkő.

Kiterjedt alkalmazási terület számos eszközhöz

A Klingspor Supra teljesítményosztályába sorolt termék mindennapi használatra alkalmas, és kiváló ár-érték arányt kínál. A 600-as termékcsalád egyaránt vonzó a professzionális szakemberek és az otthon barkácsolók számára. A DT 612 A Supra egyik előnye, hogy a legkülönbözőbb eszközökkel kompatibilis. Akár fugavágógépekkel, akár benzinmotoros vágógépekkel párosítva, a Klingspor DT 612 A Supranagyméretű gyémánt vágókorongja a legkülönfélébb alkalmazásokhoz használható. Ez a kifejezetten aszfalton való használatra tervezett korong kivételesen finom alakot vág az útépítésben, valamint a mély- és magasépítéseken. A szakemberek és az amatőrök egyaránt számíthatnak a Klingspor minőségére.

Kiváló Klingspor minőség tisztességes áron

Ez a kiváló minőségű nagyméretű gyémánt vágókorong védő szegmensekkel van ellátva, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A hosszú éves kutatás és fejlesztés hozzájárult ahhoz, hogy a Klingspor termékek megfeleljenek a legszigorúbb minőségi előírásoknak. A gyémántszemcsék védő szegmensekkel történő szegmentálása rendkívüli élettartamot biztosít anélkül, hogy a minőségben a legkisebb kompromisszumot is kötnénk. A vágókorong 300 és 500 mm közötti átmérővel és 25,4 mm-es furattal kapható. Az átmérőtől függően a korong akár 6400 fordulat/perc sebességre is alkalmas.

Az európai szabványok szerinti biztonsági tanúsítvány

A Klingspor által gyártott összes termék mindig megfelel a legújabb biztonsági és minőségi szabványoknak. Minden vágókorongra vonatkoznak az oSa irányelvekben és az EN 13236 európai biztonsági szabványban meghatározott szigorú követelmények.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.