DT 602 B Supra Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Régi beton, Vasalt régi beton

Alkalmas nedves és száraz használatra lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens széles foghézagú
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Régi beton
Vasalt régi beton
Felhasználási területek
Kertészet és tájépítés
Útépítés

Nagyméretű gyémánt vágókorong DT 602 B Supra - ideális a vasalt régi beton vágásához

A Klingspor DT 602 B Supra nagyméretű gyémánt vágókorong a bontási munkákhoz és a beton helyreállításához kiváló eredményeket biztosít. Ez a Supra termékcsaládba tartozó vágókorong különösen jó választás a közepesen erősített betonhoz, és jó eredményt ér el

  • jó vágási teljesítményével,
  • nagy vágási sebességével és
  • nagyfokú agresszivitásával.

A nagyméretű gyémánt vágókorong nagy pontossággal és gyors előtolási sebességgel vágja át a vasalt betont erősítéssel és anélkül. Ez a tulajdonsága ideális bontási és bontási munkákhoz, valamint betonfelújításhoz vagy betonelemeken való nyílások és lyukak kialakításához.

Gyémánt szerszám tökéletes tulajdonságokkal

A rövid szegmenseinek köszönhetően ez a DT 602 B Supra nagyméretű gyémánt vágókorong, amely elektromos fugavágógépben is használható, első osztályú munkavégzési tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek közé tartozik a nagy vágási teljesítmény és a tiszta élek. A Supra termékcsalád kiváló ár-érték arányú professzionális gyémánt szerszámokat kínál a felhasználónak. A vágókorong kiválóan alkalmas a mindennapi használatra, mivel olyan nélkülözhetetlen tulajdonságokkal rendelkezik, mint a megbízhatóság és az erőteljes teljesítmény. A különböző átmérőkhöz ajánlott fordulatszámon történő működtetés esetén ez a vágókorong emellett hosszú élettartamú és biztosítja a felhasználó által igényelt gazdaságosságot. A DT 602 B Supra nagyméretű gyémánt vágókorong megfelelő használatához szükséges összes specifikáció közvetlenül a szerszámra van nyomtatva.

Biztonságos munkavégzés a Klingspor gyémánt vágókorongjaival

A Klingspor gyártási választékában szereplő valamennyi szerszám megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak. A termékek megfelelnek a DIN EN 13236 szabványban meghatározott követelményeknek, valamint az oSa, a csiszolóanyag-gyártók önkéntes szövetségének szigorú vizsgálati és gyártási szabványok betartása mellett elkötelezett szigorú biztonsági irányelveinek. Tagjai tanúsítvánnyal rendelkeznek az oSa világszerte védett védjegyének viselésére. A tanúsítás garantálja a felhasználónak a használat során a nagyobb biztonságot. A Klingspor vállalat folyamatos kutatási és fejlesztési erőfeszítései lehetővé teszik a szerszámai teljesítményének folyamatos javítását. Mi több, a vállalat saját gyártása garantálja a gyémánt szerszámok magjának és szegmenseinek tökéletes összjátékát, mindig maximális teljesítményt biztosítva.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.