DT 602 A Supra Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Aszfalt, homokkő

Alkalmas nedves és száraz használatra Kiszélesített védőszegmens részletes nézete Nincs alámetszési hatás Kiszélesített védőszegmens lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens széles foghézagú
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Aszfalt
homokkő
Felhasználási területek
Csővezeték-építés
Mélyépítés
Építő telep
Útépítés

DT 602 A Supra nagyméretű gyémánt vágókorong - speciálisan aszfalthoz fejlesztve

A DT 602 A Supra nagyméretű gyémánt vágókorong kiválóan teljesít - aszfalt, - homokkő és más típusú koptatóanyagok vágása és leválasztása során.

A DT 602 A Supra nagyméretű gyémánt vágókorong alkalmas minden szabványos fugavágó és benzines fűrészgépen való használatra. A rögzítőfurat különböző átmérőkben kapható. Kisebb rögzítésekhez a DT 602 A Supra gyémánt vágókorong furata a DZ 100 RR szűkítő gyűrű segítségével állítható.

Védőszegmensek a hosszú élettartamért

Az anyagok megmunkálása során a korongtestet túlzott terhelés éri. Védelme érdekében a DT 602 A Supra nagyméretű gyémánt vágókorong védőszegmensekkel rendelkezik. Jó vágási sebbességének köszönhetően 100 m/s-os vágási sebességgel használható. A DT 602 A Supra nagyméretű gyémánt vágókorong átlagon felüli agresszivitást és kiváló élettartamot biztosít. Az olyan anyagok, mint az aszfalt és a homokkő vágása általában nagyfokú kopást okoz a vágószerszámokban. A Klingspor választékában kiváló ár-érték aránnyal érhető el a DT 602 A Supra nagyméretű gyémánt vágókorong. Megfelel az EN 13236 szabványban meghatározott valamennyi vonatkozó biztonsági követelménynek. A Klingspor emellett vállalja a szigorú oSa irányelvek betartását - a maximális biztonság érdekében az építkezésen.

Fugavágóhoz vagy a benzinmotoros darabolóhoz: Minőség nagyszerű áron

A Klingspor a csiszolástechnika területén a világpiac vezető vállalatai közé tartozik. A vállalat saját gyártmányú termékeként, ezek a prémium csiszolószerszámok, vonzó áron találhatók meg a kínálatban. A gyártás és a kutatás egyaránt kizárólag a vállalat saját gyártóüzemében történik. A DT 602 A Supra nagyméretű gyémánt vágókorong gyártását a nyersanyagtól a kész vágókorongig átfogóan ellenőrzik. Így a Klingspor hosszú távon garantálni tudja a páratlan minőséget.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.