DT 600 U Supra Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Építőanyagok, Beton, Vasalt régi beton, mészhomokkő

Alkalmas nedves és száraz használatra lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens rövid fogazás
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Építőanyagok
Beton
Vasalt régi beton
mészhomokkő
Felhasználási területek
Kertészet és tájépítés
Terméskőüzemek
Építési vállalkozó
Építészet
Építő telep
Útburkolat-készítő üzemek

Nagyméretű gyémánt vágókorong - DT 600 U Supra

A DT 600 U Supra nagyméretű gyémánt vágókorong kert- és tájépítésben és építőanyag telepeken használatos - a szakemberek értékelik ezt a szerszámot teljesítménye és megbízhatósága miatt. A prémium gyémánt és más kiváló minőségű nyersanyagok kombinációjának köszönhetően ez a vágókorong hosszú élettartamú, kivételes ár-érték arány mellett. A rövid fogazásnak köszönhetően a korong nagy vágási teljesítményre képes, gyorsan vág, tiszta éleket képez a kemény anyagokon. A nagyméretű gyémánt vágókorongot a - építőanyagok, - beton, - vasbeton és - mészhomokkő megmunkálására optimalizálták.

A biztonságot a szerszámok bevizsgált minősége garantálja

Függetlenül attól, hogy kert- és tájépítésben vagy építkezéseken, illetve villanyszerelőként vagy vízvezeték szerelőként dolgozik, a jó munkához mindig biztonságos és megbízható szerszámokra van szükség. A DT 600 U Supra nagyméretű gyémánt vágókorong tesztek sorozatának alávetett, garantáltan prémium minőségű szerszám. A Klingspor saját gyárában gyártja a korongokat. Ez biztosítja, hogy a gyártási folyamat során a korongok minőségét folyamatosan ellenőrizni tudják. Az oSa (Organisation for the Safety of Abrasive Tools) alapító tagjaként a Klingspor vállalat elkötelezett a biztonság mellett. Ezért a vágókorongokat nemcsak az oSa irányelvek szerint tesztelik, hanem az EN 13236 európai biztonsági szabvány előírásainak is megfelelnek.

A biztonságos munkavégzésre vonatkozó előírások

Minden nagyméretű gyémánt vágókorongon fontos információkat talál a termék megfelelő használatára vonatkozóan. Színkód jelzi, hogy a vágókorong melyik anyaghoz alkalmas. Alapvető fontosságú a futásirány is, amelyet egy nyíl jelez. A színes sávban a maximálisan megengedett fordulatszámra és a maximális működési sebességre vonatkozó információkat is megtalálja. A piktogramok az egyéni védőfelszerelést jelenítik meg, melyeket a munkavégzés során kell viselni. A biztonságos munkavégzés megköveteli, hogy a szerszámot mindig ezen előírásoknak megfelelően használja.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.