DT 600 U Supra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Építőanyagok, Beton, Vasalt régi beton, mészhomokkő

Alkalmas nedves és száraz használatra lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens rövid fogazás
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Építőanyagok
Beton
Vasalt régi beton
mészhomokkő
Felhasználási területek
Fűtés, szaniter
Kertészet és tájépítés
Szárazfalazat-készítés
Terméskőüzemek
Villanyszerelők, Elektromos berendezés
Építési vállalkozó
Építészet
Építő telep

A DT 600 U Supra a legkülönfélébb alkalmazásokhoz

A DT 600 U Supragyémánt vágókorong egy rendkívül sokoldalú Klingspor termék, amely garantáltan maximális vágási teljesítményt nyújt a építőanyagok széles skáláján. Ezek közé tartozik a

  • beton, -vasalt régi beton és
  • mészhomokkő.

Klingspor minőség profiknak és hobbi felhasználóknak

A DT 600 U a Klingspor nagy teljesítményű Supra termékosztályának tagja. Ez azt jelenti, hogy páratlan ár-teljesítmény arányban felel meg a szakemberek legmagasabb elvárásainak. A Klingspor által a Supra teljesítményosztályban elérhetővé tett szerszámok emellett kivételesen megbízhatóak és garantáltan csúcsminőségű eredményeket produkálnak a mindennapi használat során.

Kivételesen széleskörű felhasználásra alkalmas

A építőanyagok széles skálájához való alkalmassága miatt ez a vágókorong egyaránt ideális kertépítéshez, építkezésekhez és útépítéshez, valamint mély- és magas építkezésekhez. De más kereskedelmi ágazatok is hasznát veszik ennek a minőségi terméknek. Ami még jobb, hogy az otthoni mesteremberek is örömmel fogják használni ezt a vágókorongot, mivel nem kell minőségromlástól tartaniuk, még akkor sem, ha folyamatosan használják a vágókorongot.

Tiszta élek a szabványos foghézagnak köszönhetően

A Klingspor speciális rövid szegmensek bizonyították, hogy a gyémánt vágókorongokhoz a legjobban illeszkednek. A szegmensek elrendezése kiváló vágási teljesítményt és tiszta éleket biztosít a precíziós csiszolási és vágási folyamatok során. Ez igaz mind a különféle építőanyagok, mind pedig más kő alapú anyagok, például természetes kő vagy mészkő esetében. A szegmenselrendezés tökéletesen illeszkedik a gyémánt vágókorong magjához. Ez biztosítja az egyenletes teljesítményt minőségromlás nélkül, hosszú élettartammal kombinálva.

Maximális minőség és tanúsított biztonság

A Klingspor által gyártott összes termék megfelel a legmagasabb biztonsági és minőségi előírásoknak. A felhasználó minden vágókorongon nyomtatott formában találja meg a szerszámmal kapcsolatos lényeges információkat. Az információk az oSa és az európai biztonsági szabványra is utalnak, amelyek olyan gyártási követelményeket határoznak meg, amelyeknek minden Klingspor termék megfelel. A Klingspor folyamatos kutatás-fejlesztési erőfeszítései is kivették a részüket a vállalat gyémánt szerszámainak jelentősen javuló minőségéből.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.