DT 600 GU Supra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Gránit, Terrazzo

Alkalmas nedves és száraz használatra lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens standard
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Gránit
Terrazzo
Felhasználási területek
Kertészet és tájépítés
Terméskőüzemek

DT 600 GU Supra gyémánt vágókorong

Ez a gyémánt vágókorong a kemény kőfajták megmunkálására specializálódott, mint például

  • gránit, terrazzo és
  • egyéb építőipari anyagok

Kerti és kertépítésben vagy kőfaragó cégeknél használatos. A Special besorolás ezt a vágókorongot professzionális eszközként azonosítja, amely kiváló ár-érték arányt kínál. A felhasználóknak figyelembe kell venniük, hogy ezt a korongot sarokcsiszolóval történő munkavégzésre tervezték.

A DT 600 GU Supra gyémánt vágókorong egyéb jellemzői

A szabványos vágónyílás gyors előtolási sebességet tesz lehetővé kiváló vágási tulajdonságokkal kombinálva. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy ez a gyémánt vágókorong tiszta éleket készítsen minden típusú grániton. Hatalmas agresszivitásának köszönhetően magas forgácsolási sebességgel rendelkezik. Ugyanakkor hosszú élettartamot biztosít. A Klingspor saját gyártású vágókorongjai révén garantálni tudja a következetesen magas minőséget minden egyes alkalmazáshoz. A gyémánt vágókorongok minőségét és biztonságát az oSa irányelveknek megfelelően folyamatosan ellenőrzik. Ez a fajta minőségellenőrzés azt is biztosítja, hogy a vágókorongok megfeleljenek az EN 13236 európai biztonsági szabványnak.

A gyémánt vágókorongokra vonatkozó fontos biztonsági utasítások

A gyémánt vágókorongokra nyomtatott figyelmeztetések tájékoztatják a felhasználót arról, hogy mit kell betartani gránit, terrazzo vagy más típusú anyagok megmunkálásakor. Ezen utasítások betartása nemcsak a tiszta munkaeredményeket biztosítja magas anyagleválasztási arány mellett, hanem a felhasználó személyes biztonságát is. A színkód segítségével a felhasználó gyorsan ellenőrizheti, hogy a korong alkalmas-e a megmunkálandó anyaghoz. A korong elejére nyomtatott nyíl jelzi a helyes vágási irányt. A lyuk bal és jobb oldalán lévő címke színes sávjára nyomtatott információ a maximális működési sebességet és a maximális fordulatszámot adja meg. A címkén kívül biztonsági piktogramok jelzik, hogy a felhasználónak milyen egyéni védőfelszerelést kell viselnie a használat során. A Klingspor azt ajánlja, hogy a felhasználó a sarokcsiszolóba való beszorítás után kb. 30 másodpercig hagyja üresjáratban a vágókorongot. Ez a legjobb módja annak, hogy megállapítsa, hogy a korong helyesen lett-e felszerelve.

Szűrők törlése
Átmérő/mm Furat/mm Vmax m/s Max. ford./perc Szegmens szélesség/mm szegmens magasság/mm szél kialakítás
115
Átmérő
22,23
Furat
80
Vmax
13 300
Max. ford./perc
2,4
Szegmens szélesség
10
szegmens magasság
Standard fogazás
szél kialakítás
125
Átmérő
22,23
Furat
80
Vmax
12 200
Max. ford./perc
2,4
Szegmens szélesség
10
szegmens magasság
Standard fogazás
szél kialakítás
180
Átmérő
22,23
Furat
80
Vmax
8 500
Max. ford./perc
2,6
Szegmens szélesség
10
szegmens magasság
Standard fogazás
szél kialakítás
230
Átmérő
22,23
Furat
80
Vmax
6 600
Max. ford./perc
2,6
Szegmens szélesség
10
szegmens magasság
Standard fogazás
szél kialakítás
Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.