DT 600 F Supra Gyémánt vágókorong sarokcsiszolóhoz a Finom kőáru, Cserép, Fényezett kályhacserép

Alkalmas nedves és száraz használatra
Tulajdonságok
Osztály Supra
Szegmens folyamatos vágóél
Kivitel szinterezett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Finom kőáru
Cserép
Fényezett kályhacserép
Felhasználási területek
Csempézők
Kertészet és tájépítés

DT 600 F Supra gyémánt vágókorong

Ez a nagy teljesítményű és megbízható gyémánt vágókorong különösen népszerű választás a bádogosok és tetőfedők mindennapi munkájához. Közepes agresszivitásával és élettartamával ideális ár-érték arányt kínál. Kivételesen jól teljesít a - kövek, - cserepek és - mázas kályhacsempék megmunkálásakor.

Ez a vágókorong sarokcsiszolókkal együtt használható.

A DT 600 F Supra egyéb jellemzői

A vágókorong folyamatos vágóéle gyors munkavégzést és ezáltal rövid vágási időt tesz lehetővé. A pontos megmunkálás tiszta élekkel lehetővé teszi, hogy a felhasználó még gyorsabban és könnyebben végezzen a munkával. A gyémánt vágókorongok saját gyártása biztosítja, hogy a mag és a vágóél kialakítása tökéletesen illeszkedjen egymáshoz. Ez garantálja a maximális teljesítményt minden alkalmazási területen. A saját gyártás biztosítja továbbá, hogy a gyártási folyamatot folyamatosan figyelemmel kísérik, így biztosítva a korongok állandóan magas minőségét. Az ellenőrzéseket az oSa szigorú irányelvei szerint végzik. A vágókorongok továbbá megfelelnek az EN 13236 európai biztonsági szabvány követelményeinek. Ez garantálja a felhasználó számára a kiváló minőségű vágókorongokat, amelyek tökéletes biztonságot nyújtanak a használat során.

A felhasználó ezeket az információkat közvetlenül a gyémánt vágókorongra nyomtatva találja

A biztonságos munkavégzéshez az is szükséges, hogy a legfontosabb információk mindig gyorsan és könnyen elérhetőek legyenek. Ezért a Klingspor ezeket az információkat közvetlenül minden gyémánt vágókorong előlapjára nyomtatja. A színkódolás tájékoztatást ad arról, hogy a korong milyen anyag megmunkálására alkalmas. A felhasználónak a sarokcsiszolóra történő felszerelés előtt mindig ellenőriznie kell a korongot, hogy nem mutat-e sérülésnyomokat - pl. a folyamatos vágóélen. A sérült korong a pontos munkavégzés megakadályozása mellett biztonsági kockázatot is jelent. A korongra nyomtatott nyíl azonnal mutatja a felhasználónak a korong helyes vágási irányát. További fontos információk a maximális működési sebesség, a maximális fordulatszám és a szükséges védőfelszerelés viselésére vonatkozó figyelmeztetés. A munkavégzés előtti rövid, kb. 30 másodperces próbafutás megmutatja, hogy a korong helyesen lett-e felszerelve.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.