DT 350 U Extra Nagyméretű gyémánt vágókorongok a Építőanyagok, Beton

Alkalmas nedves és száraz használatra lézerhegesztett
Tulajdonságok
Osztály Extra
Szegmens standard
Kivitel lézerhegesztett
Agresszivitás
Élettartam
Anyagok
Építőanyagok
Beton
Felhasználási területek
Csempézők
Kertészet és tájépítés
Építési vállalkozó
Építészet
Útburkolat-készítő üzemek

A DT 350 U Extra, nagyméretű gyémánt vágókorong kertépítéshez, tájépítéshez és udvarok építéséhez

A DT 350 U Extra nagyméretű gyémánt vágókorong ideális választás az építkezési anyagok és a beton tiszta vágásához. Ez az univerzális termék számos előnnyel rendelkezik:

  • lézerhegesztett standard szegmensek
  • gyors vágás alacsony rezgésekkel
  • kiemelkedő élettartam
  • optimális ár-érték arány.

A vágókorong jó választás kertépítéshez, tájépítéshez, építkezésekhez, valamint olyan barkácsolási feladatokhoz, melyek professzionális munkát igénylenek.

Standard fogazás kiváló vágási teljesítménnyel

A lézerhegesztett standard fogazású szegmenseknek köszönhetően a nagyméretű DT 350 U Extra gyémánt vágókorong kiváló előtolási sebességgel és optimális vágási teljesítménnyel rendelkezik. A nagyméretű vágókorong különböző átmérőkkel és hozzá illő szegmensszélességgel kapható. A szegmentált él különösen alkalmas az olyan koptató anyagok, mint a beton vagy az aszfalt, valamint más építőanyagok vágására, amelyeket általában a kert- és tájépítészetben vagy az építkezéseken kell vágni. Ráadásul a szerszám a nagyfokú agresszivitást hosszú élettartammal kombinálja, így használata gazdaságos, alacsony beállítási költséggel és idővel. A hosszú élettartam, a precíz munkavégzés és a biztonságos használat érdekében feltétlenül be kell tartani a maximálisan megengedett sebességet! Ez, és a szerszámmal kapcsolatos más fontos információ a gyémánt vágókorongon található.

Nagy gyémánt vágókorong az Extra teljesítményosztályból

Annak érdekében, hogy minden igényhez megtaláljuk a megfelelő szerszámot, a Klingspor gyémánt szerszámok három különböző teljesítményosztályban kaphatók. Az Extra teljesítményosztály márkaminőséget kínál jó ár-érték arány mellett. Az Extra a megfelelő választás azoknak a felhasználóknak, akik professzionális eredményeket várnak el a szerszámuktól, de nem akarják folyamatosan használni. A Klingspor portfóliójában szereplő összes többi termékhez hasonlóan a DT 350 U Extra nagyméretű gyémánt vágókorongot is szigorú kritériumok szerint tesztelnek, és megfelelnek az oSa és a DIN EN 13236 biztonsági követelményeinek. Ez biztosítja a felhasználó számára a magas szintű biztonságot a termék használata során.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.